resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2910
    transfer için söylediklerine kızmadan evvel elinde neler var ve hangi koşullar altında çalışacak ona bakmak lazım.
    1-)burak-selçuk (ki buna umut- olcan eklenebilir) gibi hem trabzonu hemde gsnin 3 defa şampiyon olmasında kilit rol oynamış ve aslan gibi 3-4 yıllık kontratlı adamlar var. sevsekte sevmesekte her gelen hoca bu ikiliyi iyi tutmak zorunda.
    2-)muslera-semih-melo-selçuk-sneijder-burak omurgasını sağlam tuttuğunda hatta kuvvetlendirdiğinde/takviye ettiğinde bu ligde galatasaray'ı şu an geçebilecek takım yok. bu winner bir omurga..
    bu omurga türkiye liginin anahtarı ve bozmadan, kurcalamadan, bazen alttan alarak bu mekanizmayı ayakta tutmak lazım. çünkü her türkiye ligi kazanıp cl'ye direk gittiğinde rakiplerine 100-150 milyon fark atıyorsun. cl elbette önemli ama kademe kademe, mali durumu güçlendirdikçe. ilk önce realist olarak ligi sağlama almak lazım.
    3-)sabri'ye oldukça sinir olsakta , melo ile ikisi , zor zamanlarda ani patlayış ve isyanlarla kitlenen oyuna çoşku veriyorlar ve oyunu döndürebiliyorlar. elbet sabri ilk 11 sağ bek olmamalı ama 30 kişilik geniş kadroda, o tecrübesi yüzünden, 3 kulvarda yarışmak istiyorsan tutmak zorundasın.
    4-) şu anda kadro zaten şişik durumda . 35 kişiye yakın adam var. mali durumda ortada olduğuna göre ilk önce boşaltmayı başarıp sonra adam alacak. yüksek tazminatlarla istediğini yollama lüksüne sahip değil gs. onun için cart onu alacağız, curt bunu yollayacağız diyemez. zaten hiç böyle biri olmadı, akhisarda da bu şekilde iyi başarı yakaladı.
    5-) chedjou-yasin-telles-emre-balta piyangolarının yanına bu yıl 2-3 adam daha gerekiyor. adam kazanmak adeta yeni transfer gibi ama ortalık biraz seyrelmeli ilkönce adam kazanmak için.
    6-)bruma zor karar. buyuk yatırım, bence orada yönetimin kararını bekleyecek. az zararla elden çıkarmak lazım.
    7-)benim eksikliğini gördüğüm nokta sinan gümüş-kaan baysal-adili-vatansever gibi gençlerden biri artık kadroya dahil edip fazla süre verilmesi konusundaki noksanlık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın