resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2903
    ilginç adam.

    galatasaray, pirlo'yu alıp selçuk, melo ya da hamit'i yedeğe atabilecek kadar maddi gücü yüksek bir kulüpken gidip birlo'yu istiyor.
    zlatan gibi kemiksiz 10+ kazanan adamı bu takıma istemiyor.
    dani alves'i yönetim ikna ederse sabri'yi ilk 11'e monte edecek.

    adım adım yükselme planları yapan bir adam. bu çok büyük bir saçmalık. ilk 11'e doğrudan 7-8 adam alıp 50 milyon euro civarı para harcamak varken gidip de 3-4 adam alıp az para harcamak istiyor.

    şaşırtıyor beni.

    kendine güveniyor. konuşmalarıyla beni umutlandırıyor. çok para harcamadan adım adım yükselen bir galatasaray yaratma hedefi hoşuma gidiyor. hem rasyonel hem de duygusal adam. çok iyi bir hoca mı? bilmiyorum. ama kendi kurmadığı kalabalık ve dengesiz kadroda çok büyük bir iş başardı. kötü hoca olsa bunu başarabilir miydi? bu da başka bir soru. gerçekten ilginç, insanı ikilemde bırakan bi adam.

    o kadar iyi bir adam ki gerçekten çok başarılı olsun istiyorum. allah senin yanında olsun hocam. umarım yönetim transferlerde de kötü anlarda da hep yanında olur. taraftar olmayacak, bu ortada. seneye de şampiyon yaparsın da ikinci bir imparator olma yolunda ilk adımı atarsın inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın