resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2878
    sabri ile sözleşme uzatılacağını açıklamış. bence mantıklı hareket. bir sezon içerisinde 2 tane a kalite sağ bek transferi imkansız.

    haberler çıkıyor. galatasaray daniel alves, maxi pereira ile görüşmeler yapıyor diye. zaten görünüşe göre sabri artık ilk 11 oyuncusu olarak düşünülmüyor. zaten hiç bir zaman da düşünülmedi. yedek kulübesinde bir güç olarak tutulmak isteniyor. bence son derece mantıklı. bir defa adam kadro dışı kalmasına rağmen kendini hazır tutacak kadar profesyonel bir oyuncu. engin baytar'da bu iş ahlakı olsa hala takımın en önemli silahlarındandı mesela. ayrıca tempolu bir oyuncu. gol atmanız gerekiyorsa faydalanabilirsiniz. sezonu azımsanmayacak kadar asist ile tamamladı.

    evet defansif olarak yetersiz. evet pozisyon alması zayıf... ama hiç düşünülmediği bir kadroda seni koca sezon idare edebilecek özellikleri var.
    masrafsız ve ne zaman görev versen sana belirli bir seviyenin üzerinde katkı veriyor. üstelik yaşı itibarıyla tecrübeli. yani zor zamanlarda ve uzun zamandır forma giymese bile güvenebileceğiniz bir oyuncu. ne kadar güven? bu sene ne kadar güven verdiyse sürekli oynarken, o kadar güven. en azından alt çizgisi belli. yedek beklemeyi de sorun etmez.

    eğer takım içerisinde karakter olarak sorun çıkarmıyorsa, uyumluysa, seviliyorsa, katkısı pozitifse bence de en az 2 senelik bir sözleşmeyi hakediyor. tabi ki artık dünya piyasasındaki muadilleri ne alıyorsa sabri de onu almalı. adil bir kontratla...
App Store'dan indirin Google Play'den alın