resim
Kevin-Prince Boateng
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:37
Boy:1.86
Uyruk:Gana
  • 197
    hamza hamzaoğlu hamit, yasin ve emre gibi bu adamdan da faydalanmayı becerirse herkes bilsin ki büyük teknik direktördür.

    herif acaip yetenekli. oynayamadığı mevki yok. tam bir joker. kariyerinde çok başarılı ön libero performanslarının yanısıra, orta sahanın ortasında, hücum bölgesinin hemen arkasında, sağ içte de yüksek kalitede maçlar çıkardı. yani maç içersinde çok derde deva olabilecek bir oyuncu. şut ve dripling özellikleri muazzam.

    muhtemelen bilal kısa yerine tercih edildi. çok da iyi oldu. özellikle ligde sıkıştığımız maçları çözebilecek adamdır kendisi. hepimiz yasin'in dripling yeteneğinin zor maçlarda faydasını gördü. boateng'in dripling yeteneği ise tam anlamıyla bir silah. üstelik fizik olarak da muazzam bir adam. hani lawal'ın driplinginin bile fark yarattığı ligimizde isterse durdurulamaz olur. yeter ki istesin. zaten sorun da burada başlıyor.

    adamın karakter olarak sneijder gibi bir profesyonel olmadığı kesin. idare etmesi zor bir oyuncu. zaten öyle olmasa bu gün pogba, yeni boateng diye lanse ediliyordu.
    adam 28 yaşında. sergen bile o yaşlarda ben artık biraz da futbol oynamalıyım dedi. boateng neden demesin?
    kendisinden istikrar beklemediğimiz sürece faydalı olacaktır. istikrar gösterirse türkiye'ye gelmiş en iyi yabancılar arasına adını yazdırır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın