• 35
    eboue ile kısa bir dönem köşesine çekilip eboue sonrası hortlayan ve galatasaray'ın veysel,tarık ve salih gibi çöpe giden paralarının yanında sabri ile birlikte söylediğim oyuncuların fundamental eksikliği sebebiyle artık yeter dedirttiren nane. malum taraftarlar arasında popüler(bkz: ) olan kontratı sona eren futbolcular herkesin dilinde (bkz: maxi pereira) (bkz: daniel alves) (bkz: ignazio abate) falan filan... ama bu futbolcular piyasası olan alınması zor futbolcular ve hiçbirini alabileceğimizi zannetmiyorum. ingiltere, almanya vb. ligler çok daha ilgi çekici onlar için. üstüne üstlük bence stoper-bek tarzında bir futbolcu çok daha yararlı olacaktır.

    malumunuz savunmamız özellikle sabri'nin gidip de gelmeyişleri, dribbling kabiliyetli futbolcular karşısında paspas olması yüzünden pozisyon alamıyor. semih oraya balta semih'in kademesine, telles de balta'nın kademesine derken iş çığrından çıkıyor. akşamki maçta bursaspor bu boşlukları buldu fakat son vuruşları etkisizdi (fernandao'nun direkten dönen topları, bakambu'nun etkisiz bitiriciliği, altıpastan kaçan toplar...) volkan'ın golü de bu pozisyonlara çok mühim bir örnek.

    ikincisi takımda mehmet topal gibi derinde "çapa" oynamayacaksa bir bek ofansif diğeri de daha çok defansif olarak kullanılmalı. telles'in hücumda kullanılmasından yanayım. kaliteli bir pivot santrafor transfer edilirse yasin ve sneijder ile hücum varyasyonları denenebilir.

    kısacası nenad tomovic, martin cacares gibi stoper-bek tarzında bir futbolcu lazım. veya semih de kullanılabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın