resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 2867
    eğer söylediği gibi takımın ilk onbirine iki oyuncu monte edebilirse, geçtiğimiz yıllara bakarsak bu konuda başarılı sayabiliriz kendisini.

    keza, 2013-2014 sezonunda yapmış olduğumuz transferler şöyledir ;bruma, chedjou, telles, hajrovic, salih dursun, koray günter, ontivero, oğuzhan kayar, veysel sarı, umut gündoğan, burdisso, berk ismal ünsal .

    bu oyunculardan sadece chedjou geldiği ilk sene takımda kendisine yer edinebilmiştir. onun da ilk senesinde nasıl bir performans gösterdiğini hepimiz biliyoruz.

    2014-2015 sezonuna bakacak olursak; sinan bolat, dzemaili, tarık çamdal, endoğan adili, pandev, yasin öztekin, sinan gümüş, olcan adın.

    sezon başında alınan bu oyunculardan sadece yasin öztekin'i şuanda ilk onbire yazabiliyoruz.o da kendisini ancak ligin sonlarına doğru gösterip kadroya girmeye başladı. ve bir de iki sezon önce alıp bu sene binbir güçlükle anca kadroya sokabildiğimiz telles'imiz var.

    yani, son iki sezona baktığımız zaman yapılan yirmi transferden şuanda sadece üç tanesi as kadroya yazılabiliyor. ve ben eminim ki şuan galatasaray taraftarı arasında bir anket yapılsa bu üç oyuncunun da oynadığı bölgeye transfer yapılmasını isteyecek taraftar sayısı hiç de az değildir. burdan yola çıkarsak son iki senede herkesin, galatasarayın futbolcusu olduğu konusunda hem fikir olduğu bir trasfer gerçekleşmedi.

    sonuç olarak hamza hoca bu kadroya direkt gönül rahatlığıyla yerleştirebileceği iki tane transfer yapıp bu trasnferlerden verim alabilirse geçtiğimiz yıllara göre büyük iş yapmış olur. bu yüzden kendisini ''iki tane transfer istiyor, bu adam vizyonsuz'' üzerinden vurmak dayanaksız bir atma biçimidir.

    hocanın isteği, bu kadroya direkt oynayacak iki oyuncu ve ekstra olarak da kadro yapısını derinleştirecek üç-dört oyuncudur. ve bence gayet makul bir istektir. hepimiz biliyoruz ki, ne kadar şampiyon da olsak, şampiyonlar liginden dehşet para da gelse kadroya beş tane yıldız alıp aynı zamanda yedek kulübesini de kaliteli oyuncularla donatacak bir maddi bolluğa sahip değiliz.

    eğer isteğiniz kulübün maddi portresini hiç sallamayıp her mevkiye yıldız transferi isteyen ve bu olmassa başarı vaadedemeyeceğini söyleyen bir hocaysa buna sahip değiliz. *

    edit: yazım hataları düzeltildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın