resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 6594
    hali saha maclarinda bazen takimin savunma ahengini bozan tipler olurdu. ayni hatayi 3 kez yapinca yakin arkadasin bile olsa gider "napiyorun lan tirt" diye atarlanirdik. bagirirdik bu da yetmiyorsa. bu oyun icinde hirsla ve daha iyi olmak amaciyla yapilmis arkadas arasinda bir sey olurdu. bunu anlamayip kisiselmis gibi kendisine laf soyleyene atarlanana butun takimca yavsak derdik. eminim herkes ayni seyi soylemistir basina benzeri durum geldiginde.

    bunun bir ust seviyesi, mac veya baska durum fark etmez, arkadasinin uyarisina fiziksel temasa yeltenme niyetiyle hareket edendi. kiz meselesi bile olabilir, barda kiza kim yazacak gibi cocukca bir sebep icin arkadasina dayilanan. biz bu tur adamlara da dumbuk derdik.

    sabri'ye hakaret etmek icin yazmadim bunlari. yaptigi seyi gorunce agzim acik izledim, aklima eskiden yasadigimiz bu tur seyler geldi sonra da. mac icinde arkadasin sana bagirabilir, hakli veya haksiz olmasi onemli degil, sen de kendi sebebini koyarsin eger hakli oldugunu dusunuyorsan. ama arkadasinin saha icinde bogazina yapisirsan bunun izahi yok. melo'ya kizan veya ikisini de haksiz goren olmus da melo orada takimi icin sabri'ye atarlaniyor, onu oyuna sokmak veya duzgun oynamasi icin. sabri ise kisisellesirip olayi kendisi icin melo'ya saldiriyor.

    burak'i futbol stili ve yetenek olarak hic sevmesem de turkiye'de gerekli diyebiliyorum. emre colak'in futbol zekasi sifir olsa bile turkiye dusununce kalmali diyorum. sabri'ye ise yillarca gokhan gonul'e tercih ederim cunku buyuk macta kacmak yerine kopek gibi oynar dedigim halde melo'ya yaptigindan sonra bu adami asla affedebilecegimi sanmiyorum. mevzu melo da degil. bunu koray gunter'e de yapsaydi ayni tepkiyi verirdim. ben beraber yola ciktigin, arkadasin, yoldasin... kisacasi catisma esnasinda beraber omuz omuza savastigin adama saldirmayi midem kaldirmiyor. melo'ya soyunma odasi kavgasindan dolayi hep kizgindim ama biliyorum ki o da kendine cok kizdi. bu nedenle hep riera'nin yaninda olup gonlunu almaya calisti. mac esnasinda takim arkadasi takim icin konusurken kisisel egosu yuzunden bogaza sarilan adami affedemem.

    bu kadar negatif bir adamin takimda olmasini istemiyorum artik. burak her ne kadar kaprisli falan olsa da pozitif bir adam. bunu selcuk'a bakinca, olcan'a, emre colak'a hatta sneijder'e falan bakinca gorebiliyorsunuz. adamlarin burak'a bakisi hep olumlu ve mutlu. demekki burak dogru bir seyler yapiyor saha disinda. sabri ise cok cirkinlesti, katlanilacak gibi degil.

    simdi melo'yu unutun ve sabri'nin ayni hakereketi semih'e yaptigini dusunun. mevzu melo degil burada, sabri'nin yaptigi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın