• 23471
    “ben sadece hiçbir şey belli değil dedim. ama ne yalan söyleyeyim ayrılık da olabilir tabii ki”

    “en büyük teklifi yapan melo’yu alacak. futbolcunun da geleceğini düşünmesi gerektiği bir gerçek. ama ayrılmak istemiyor burada çok mutlu ama son aylarda olan bazı gelişmelerden sonra kafasında farklı düşünceler oluştu”

    “düşünün, başka bir ülkedesiniz ve haftada 1-2 kere çocuklarınıza tehdit geliyor, başka taraftarlar kapınıza geliyor ve protesto ediyor, siz ne düşünürsünüz? ben bir gece korumaları evin önüne çağırdığımı biliyorum. 4 ay önce böyle bir olay oldu, ayrıca başka şeyler de var ama söylemek istemiyorum. bu olaylar kapandı ama melo çok üzüldü. melo ailesini düşünüyor, şimdi çocukları okula özel araçla gidiyor”

    “bazı yönlendirmek ve faydalanmak isteyen çıkarcılar da oldu, bu da üzüyor insanı. yabancı bir ülkede bunları kaldırmak kolay değil. yapmak istediği bir yatırım konusunda kandırmak isteyenler vardı ama son anda vazgeçirdik”

    “melo bana, ‘fenerbahçe stadı’nda bana o kadar çok hakaret ve küfür ediliyor ki, oraya gittiğimde bana yakışmayacak şeyler yapabileceğimden endişe ediyorum. kontrolümü kaybedebilirim’ diyor. ayrıca televizyonlarda hedef gösterilmesinden dolayı da sıkıldığını bana iletiyor”

    “galatasaray’ı o kadar çok seviyor ki, gönülden karar verse gitme olasılığı sıfır. evinde çatal bıçağı bile sarı kırmızı, her şeyi galatasaray amblemi. ama bu şartlarda gitme olasılığı da var ve bir çok takım onu istiyor”

    ümit akbulut felipe melo'nun temsilcisi
App Store'dan indirin Google Play'den alın