• 4
    --- alinti ---
    voleybolda imzalar atıldı

    galatasaray voleybol şubesi, 2009-2010 sezonu öncesinde gerçekleştirdiği bayan ve erkek transferleri ile basın mensuplarının önünde sözleşme imzaladı.

    mecidiyeköy'deki cafe crown çadır'da gerçekleşen imza törenine milli takım kamplarında bulunan bahanur şahin ve ivana djerisilo dışındaki tüm yeni transferler katıldı. imza töreni öncesinde bir konuşma yapan galatasaray voleybol şube kaptanı yalçın orhon, sezon öncesinde yapılan dört yıllık plana göre adımlar attıklarını, kısa vadeli düşünmediklerini ve galatasaray voleybol şubesinin hem bayan hem de erkek takımlarında hedefin ilk dört olduğunu söyledi. yalçın orhon ayrıca, hedeflere adım adım gitmeyi planladıklarını, bu planların içerisinde altyapıdan yetenekli ve elit voleybolcular yetiştirmenin de önemli bir yer tuttuğunu bu yüzden dolayı da altyapıya çok önem verdiklerini belirtti. yalçın orhon ayrıca gelen bir soru üzerine, bayan takımının challenge cup'da mücadele edeceğini, rakipleri incelediklerini ve final four için hayli şanslı olduklarını söyleyerek galatasaray voleybol şubesinin her iki takımının da yarıştığı her kulvarda sonuna kadar mücadele edeceğini belirtti.

    törende daha sonra imzalara geçilirken ilk imzaları galatasaray erkek voleybol takımı antrenörlüğüne gelen işık menküer ve yardımcılığını yapacak olan hasan çelik attı. işık menküer ile 2 yıllık anlaşma sağlandı.

    imza töreninde daha sonra galatasaray bayan voleybol takımı'nın yeni oyuncuları imzalarını atılar. özlem özçelik, elif ağca, deniz hakyemez, valeska menezes, ebru elhan, ayça naz ihtiyaroğlu, gözde dal ve burcu bircan kendilerini galatasaraylı yapan imzaları atarken oldukça mutluydular.

    törende daha sonra erkek takımının yeni transferlerinin imzalarına geçildi. philippe barca cysique, frank dehne, ashley nemer, ali peçen, semih çıtak, murathan kısal ve zeynel korkmaz ile de imzalar atıldıktan sonra galatasaray voleybol şubesi toplu halde basın mensuplarına poz verdi.
    --- alinti ---

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın