resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2823
    eğer bilal kısa'yı takıma katarsa bunu adı net olarak hatır transferidir.

    elimizde bilal kısa'nın bölgesinde oynayan selçuk inan var, emre çolak var, hatta üstünehamit altıntop var. ve maalesef bir de bu transferi "güya" mantıklı kılan yekta kurtuluş var.

    bilal ne için alınıyor? selçuk inan'ın yedeği olsun diye. peki emre ne işe yarıyor güzel kardeşlerim. gayet güzel katkı veren bir yedek değil mi emre? gidip bilal e 35 yaşına kadar kontrat öneriliyor?. peki yaşlı yaşlı diye ağlanılan ama bilal ile aynı yaşta olan hamit neci? orta sahada bir eksik olduğunda orayı layıkıyla doldurmuyor mu? dolduruyor. hee ama neymiş efendim yekta'dan iyi. ulan bu mantıkla transfer mi yapılır lan! bu mantıkla yapacaksak aydın yılmaz'dan iyi kanat oyuncusu alalım o zaman. bu nasıl bir kafa.

    tekrar ediyorum bu transferin adı hatır trasferidir. 14 tane yabancı hakkı gelen bir yılda amacı selçuk inan'ı yedeğe çekecek kalitede birini almak* olmalıyken, onun önünü açmaktır. bu saatten sonra hiç bir büyük türk kulübünün yüzüne bakmayacağı eski göz ağrısı bilal'i kulübe getirip onun da gönlünü yapmaktır. kısacası galatasaray'a atılacak bir başka kazıktır.

    sevenlerinin içi rahat olsun. 1-2 transfer bu takıma yeter demişti kendileri. aynen 1-2 transfer yeniçerilerin önünü kapamamak için yeterlidir. bir tanesi bilal olur zaten, bir tane de ayıp olmasın diye forvet alınır. seneye umut bulut yine sağ açık, sinan gümüş 21 yaşını doldurduğu için de kiralanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın