resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 8570
    çok gol kaçırmakla eleştirilen isim. ben çok kaçırmayanını görmedim; tarih olarak istediğiniz kadar geriye gidin. bir ara sow'u ve demba'yı çok beğenirdim. ligte öyle ya da böyle farkını koymuş isimler. aynı eleştiriler kendileri için de geçerli. örnek gösterme açısından bu isimleri yeterli görmüyorsanız, her ligten örnek verilebilir.

    burak'ı eleştireceksek çıkış noktası bu olmamalı. evet çok basit goller kaçırabilir ama bence rahatsız edici olan sırtı dönük oynadığı zaman örneğin ayağına gelen toplar, duvara çarpar gibi geri dönemez, topların yüzde sekseni kayıpla sonuçlanamaz. burak bunları bir ara çok sık yapıyordu. hala yaptığı şey ise pres yaparken ya da en basit ikili mücadelelerde göz göre göre faul yapması. gol attığınızda bunların hiçbirisi göze batmaz, pres yaparken yaptığınız gereksiz faul bile alkış alır. ama işler her zaman yolunda gitmeyeceği için zihinlerde olumsuz bir kanı mevcudiyetini korur. burak tartışmasının hala devam etmesinin sebebi budur.

    burak ile ligte yine şampiyon oluruz. ama hedefleri büyük kulüpler için ne yazık ki yeterli değildir. isim ibrahimovic dahi olsa burak yedek kalmayı kabul etmez. hasılı burak, takımın ya birinci forvetidir ya da takımdan ayrılır. kısa vadeli planda ilk on bire doğrudan çok kaliteli ve maliyetli dört transfer yapmamız gerektiğine göre, burak bu takımın birinci forvetidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın