resim
Robin van Persie
Görev:Teknik Direktör
Takım:Feyenoord U18
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 279
    geldiğini varsayalım. burak oynayacak mı? veya bu takım 4-4-2 oynar mı? 4-4-2 oynayamayız çünkü sneijder sola kayıyor. yasin solda daha etkili. sağ açıkta olmaz. peki burak oynamazsa, yedek kulübesine gitse sorun yaratır mı? %100 yaratır. peki çözüm ne? yeni forvet almamız şart, ama tek forvetli sistemden de vazgeçemeyiz. burak daha şimdiden trip yapıyorken yedek kulübesinde uslu uslu oturur mu? burak mutsuz olursa, qanqisi selçuk mutlu olur mu? hamzaoğlu böyle bir durumda bu ikiliyi nasıl yönetecek? yoksa adam gibi adam selçuk inan ve qral'ın insiyatifine mi kalacak hamzaoğlu'nun kariyeri? (bkz: kafamda deli sorular)

    persie mi? ancak rüyamızda izleriz. ancak tatile gelir türkiye'ye. çok büyük yıldız.

    edit: çift forvetle oynamanın iki yolu var. sneijder'den vazgeçip klasik 4-4-2 oynamak ki teklif dahi edilmemesi lazım. ikinci yol ise kanatlardan feragat edip 4-3-1-2 veya 4-1-2-1-2 oynamak.

    4-1-3-2 diye öneriler geliyor. sadece şunu diyeyim: felaket olur bizim için. şampiyonlar ligi'nde o dizilişle tarihi farklar yeriz. öndeki 5 adamın defansif özellikleri olması lazım. orta alan yol geçen hanı olur. hele ortada melo'yu tek başına bırakmak? düşünmek bile istemiyorum. yediğimizden fazla atarız şeklinde felsefenin çağdaş futbolda yeri yok. atamayız. attırmazlar. mourinho daha geçen gün "galibiyete giden en kısa yol yemeden atacağın 1 goldür." dedi. otobüs çekme eleştirileri ile dalga geçti. tabii mourinho'nun futbol anlayışı çok daha katı savunma üzerine kurulu. biz bunu daha yumuşatarak uygulamalıyız. 1-0 olsun bizim olsun şeklinde değil. hem savunmayı sağlam tutalım, hem de seyirciye zevk veren akışkan, kollektif bir futbol oynayalım felsefesi galatasaray için daha uygun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın