resim
Giuliano Terraneo
Görev:Sportif Müdürü
Takım:West Brom
Yaş:70
Uyruk:İtalya
  • 41
    dünya futbolunun dahi çocuğu olarak bilinen terraneo, aynı zamanda genç yıldız avcısı olarak da tanınıyor. dünya futboluna kazandırdığı isimler saymakla bitmezken, aynı zamanda kadro mühendisliği konusunda da uzman. cagliari üniversitesi kadro mühendisliği mezunu olan terraneo, futbol benim tutkum diyor ve ekliyor: "italya ligindeki takımları en üst düzeye ulaştırdım. artık enternasyonel seviyede, tüm avrupa'da tanınan üst düzey bir takımı çalıştırmak istiyordum. bu bağlamda manchester united ve atletico madrid ile görüşmekteydim ki fenerbahçe gibi şampiyonlar ligi gediklisi bir takımdan teklif gelince hiç düşünmeden kabul ettim. hatta o kadar ki manchester yolundaydım. fenerbahçe beni resmen onların ve pezevenklerin elinden aldı"

    terraneo ailesi tam bir futbol düşkünü. bianchi ve salcano ailelerinin aksine bisiklet sektörü yerine futbolu tercih eden italyan aile başarıları ile görenleri şaşırtıyor. guliano ailede futbol ile ilgilenen tek isim değil. 4 kardeş olan terraneolar'ın hepsi futbol endüstrisinde. albino terraneo uzun yıllar lecce takımında masör olarak çalışırken, çok iyi bel kütlettiği gelen haberler arasında.
    diğer kardeşlerden antonio terraneo ise bari takımında ikinci kalecilik yapıyor. laktak testlerinde her zaman ilk 3'e giren başarılı kaleci buffon'un futbolu bırakmamasından dolayı milli takıma seçilmekte zorluk yaşıyor.
    bir diğer kardeş ise montero terraneo. montero fm 2010'da harikalar yaratırken oyunun buglarından biri olarak görülüyor. oyunun başında 70bin dolara alınabilen oyuncu ligde bir sezonda 28 gol atıp 22 asist yapabiliyor. ancak oyuncunun gerçekte henüz golü bulunmuyor.
    giuliano ise serie a'nın serie a olduğu yıllarda, inter'in de inter olduğu o dönemde takımın baş mimarı. birkaç yıldır çalışmayan ve kenardaki birikmişlerini harcayan giu bakalım fenerbahçe ile neler yapacak?

    araştırıldığı zaman nette detaylı bilgi var. çeşitli blog ve spor sitelerinde epey bilgi geçiyor, ben bu kadarını aldım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın