• 15
    kıskandığım olaydır. beşiktaşlılar bunla övüneceklerdir haklarıdır da,geçen yılı çifte kupayla kapatmış bir klübe reklam teklifi gitmemiş olma ihtimalini düşünüp ahaha ezikler işte düşünmeye gerek yoktur bu dalgayı fenerlilerin yapmasını doğal karşılarım ancak galatasaray taraftarına yakıştıramam. keşke kendimizin bile beğenmediği bunu da dile getirirken çekinmediğimiz sırt reklamındaki ülker reklamının yerine kızılay mehmetçik yazmayı geçtim barcelonayı örnek alıp forma önüne ücretsiz reklam alsak ne güzel olurdu ..

    böyle bir durum olsa,ki bu durumu da türkiyede yapan ilk kulüp galatasarayımız olsa hangimiz susardık orasını çok merak ediyorum.

    yıldırım demirörenin geçen sene neden aklına gelmemiştir bu olay, neden galatasaray ve fenerbahçe sırtına reklam aldıktan sonra böyle bir olaya girişmişlerdir bir de neden bunu elaleme duyururken diğer kulüpleri karalamaya çalışırlar diye soran olursa da cevap açıktır..her takım galatasaray değildir..her takım başkanından her takım yöneticisinden galatasaraylılık duruşuna sahip olan yöneticilerin özelliklerine sahip olmalarını beklemek ayıptır günahtır,olmayacak duaya amin demektir.

    yürekten inanıyorum ki böyle bir şeyi galatasaray yapsa maç başladığı anda formada reklamı görünce haberi olurdu insanların bu reklam olayından.. beşiktaşın amacı farklı bile olsa türkiye şartlarında hiçte küçük olmayan bir şeyi yapmışlardır.tebrik ediyoruz..
App Store'dan indirin Google Play'den alın