• 39
    galatasaray'da demokrasi falan var zannedenlerin yeni yönetimde olmadıklarını görünce oha falan oldukları hede. hatırlatayım bu kulubun ezeli dedesi ve ebedi başkanı inan kıraç'tır. o ne derse o olur. mehmet cansun'undan adnan öztürk'üne kadar hepsi bunu bilir ve dile getirir. dönem dönem hepsi bu kulupte inan kıraç çağırdıkça görev alacaklardır. taraftar dediğinizin ise sağmal inek* olmaktan başka bir tezahürü yoktur. kombine alır, forma alır, takımı iteler, yabancısı yerlisi oyuncuları motive eder, birbirlerine etmedikleri hakaret kalmaz o kadar. söz hakkı yoktur. 10000 lira vermesi bile yetmez genel kurulda konuşması için. bu çarpık yapıyı savunan galatasaraylıları bile görebilirsiniz. onlar der ki "işte efendim bu yapı öyle rörö ki kulup mafyanın eline geçmiyor liseli elitler idare ediyor vs vs". halbuki bu kulube polisi sokan, statta arama yaptıran bizzat liseli bir bey bülent tulun. neymiş kulubü mafyadan koruyormuş bu yapı. soruyorum mafya ne yapacak? oyuncu transferinden komisyon alacak en kötü. e hali hazirda zaten alınıyor.

    hazettiğim bir ikili değildir ali dürüst ve abdürrahim. amatörlüğü profesyonelce yapmaktadırlar. eğer futbolcular, bakın forma aşkını bir kenara koyuyorum, aldıkları para için, bir tarafını yırtan taraftar için oynamıyorlar ama ali dürüst ve abdürrahim için oynuıyorlarsa defolsunlar gitsinler. net kere net! ben ve benim gibi düşünen arkadaşlar alman hoca alman hoca diye bir taraflarımızı boşuna yırtmıyoruz. gördük ki alman disiplinini genç, koşacak futbolcu seviyor. ne yazık ki hamzaoğlu'nun disiplinden anladığı şimdilik elimi sıktı/sıkmadı emre sıkarsa oynatmam ama burağı affederim düzeyinde.

    neyse hazettiğim bir ikili değil ama galatasaray'da demokrasi olsaydı, eğer taraftar ağırlığını koysaydı veya kaale alınsaydı bu ikili görevde olurdu. yine bizim gibi düşünenler azınlıkta kalırdık belki ama hiç değilse bir başka azınlığın dediği olmazdı.

    bunun da tek yolu boykot. sağmal inek artık katkı sağlamayacak ve hakkını söke söke alacak. genel kurul üyeliğini 1000 lira seviyesine çekene kadar ürün almayacak. lakin mutluluğu sportif başarıya endeksli bir güruh bunu yapar mı? hayır. 50 sene sona belki...
App Store'dan indirin Google Play'den alın