resim
Zlatan Ibrahimović
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.95
Uyruk:İsveç
  • 1042
    kendisini ben de takımda görmek isterim. lakinnnn;

    öncelikle adam psg den 14 milyon alıyor yıllık, e daha bir yıl da sözleşmesi var bonservis bedeli var minimum 15 de bonservis ister psg, zlatan da gayet verimli bir dönem yaşıyor o da bu yaşında gelmek için en az 15 ister yıllık, yani kabaca bize maliyeti 3 yıllık ekstralar falan yaklaşık 70 milyon euro, bizim böyle bir bütçemiz var mı, tabi ki yok.

    drogba ile karşılaştıranlar olmuş, drogba'ya ulaşmak daha kolaydı beyler, adamı çin'den aldık, avrupa'da piyasası yoktu, biz isterken juve de istiyordu kendisini sanırım ama öyle ölüp bitmediler, bizim drogbayı alma sürecimiz rahattı yani, zaten drogba hayatı boyunca öyle 10 milyonlar civarı bi kontrat almadığı için maliyet olarak da çok zorlanmadık ikna ederken. kaldı ki zlatan şu an psg den ayrılıyor dese avrupa'da onlarca kulüp sıraya girer, deyim yerindeyse kapanın elinde kalır ki öyle sıradan takımlar olmaz bunlar. ha derseniz zlatan doğuştan galatasaraylı o zaman işler değişir.

    dediğim gibi zlatan'ı şu an kadroda görmek ancak güzel bir hayal bizim için, ha bundan 3 sene sonra muhtemelen işler değişir, piyasası düşer, paraya doyar, performansı bu kadar iyi olmaz, işte o zaman parçalıyı giyme ihtimali artar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın