resim
Victorio Maximiliano Pereira Páez
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Bek
Yaş:40
Boy:1.73
Uyruk:Uruguay
  • 57
    galatasaray taraftarının cehaletini görmemizi sağlayan futbolcu.

    galatasaray spor kulübü bünyesinde kaç tane scout, kaç tane menejer, kaç tane bir sonraki sezon şampiyon olmak isteyen teknik adam, kaç tane futboldan senden benden katkat iyi anlayan yönetici çalışıyor haberin var mı senin kardeş?

    hayır futbolcunun bonservisi yoksa sanki gidip ağaçtan topluyosun adamı amk. maxi pereira gibi formunun zirvesinde bonservisi olmayan bir adamı almak, aynı adamı bonservisliyken almaktan daha zordur. şimdi sen galatasaray'sın ve bu adamı istiyosun. ama bedava sirke baldan tatlıdır ya; mesela atletico madrid de istiyor. sonra ne bileyim ingiltereden liverpool ve tottenham da istiyor. belki monaco da istiyordur.

    bak alex song'u kat kat fazla para vermene rağmen geçen sezon alamadın. niye? çünkü adam haklı olarak cahil bir arap toplumuna gelmek istemedi. ingiltere gibi modern şartlarda yaşadığı bir ülkeyi tercih etti.

    he amk. galatasaray yönetiminin maxi pereira'dan haberi yok. ama senin var. keşke seni geçirselerdi galatasaray'ın başına. 2 ayda şampiyonlar ligi'ni alacak kadroyu kurardın. zira sen her şeyi biliyosun.

    çok güzel bir laf vardır; "alim bazı şeyleri bilir, cahil her şeyi bilir" diye...
App Store'dan indirin Google Play'den alın