• 11
    hayatımdaki en güzel üç gol anlatımından ikisine sahip adam yanlışımız yoksa. tabi eskiler, hagiler falan onları bir kenara koyarsam son yıllarda en zevk aldığım ve tekrar tekrar izlediğim, dinlediğim 3 gol var.

    1- selçuk, selçuk geliyoooor gol de geliiiiiyor. ayı kıpırdayamıyordu, selçuk frikikten fenerbahçe'ye yazıyor ve 3 puan geliyordu. melih gümüşbıçak. sevmem ama o golde o anlatış efsane oluyor böylece.
    2- sneijder, snaydeeeer vuruyor mükemmmeel bir gol, harika bir gooool veslisınayder. sneijder'in sağa ve sola yatırdığı gollerden birincisi. bağırış, sesin gidişi mükemmel. hem kimse gol beklemiyor, hem dakka 88, hem fenerbahçe'ye karşı atılan gol. of of of.
    3- selçuk aldı, bıraktı şuuuuuuuuuuuuuut ve goooooooooool. a-re-nad-ddaaaa sınaydeer.
    http://www.ligtv.com.tr/...esley-sneijder-16223

    günlerdir izliyorum, dinliyorum, izliyorum, dinliyorum. sesini kaydedip whatsapp'te arkadaşlara atıyorum. ulan hoşlandığım kıza bile attım. a-ren-nad-daa sneijder'i sevmeyen kızı napayım lan. evin içinde 'arenadaaa sneijder' diye kardeşime bağırıyorum. bildiğin ağzıma yapıştı hatta yabıştı.
    2 ve 3. maddedeki yazdığım goller bu arkadaşa aitmiş. tipi de böyle efendi gibi. fanatik fenerli olsun isterse umrumda değil. anlatışlar harika. benim için en güzeli, en özeli ise şuuuuuuuut ve gooooooool, arennaaddaaa sneijder. 70 dakika beşiktaş bastırmış, rüyamda biz 1-0 öndeyken son dakikalarda beşiktaş gol atıp 1-1 yapıyordu. ben de resmen beşiktaş golünü bekliyorum artık tv karşısında. ama bu gol, bu anlatış. iki saniye emin olmak için bekledikten sonra en son üstümde t shirt yoktu salonda turluyordum. bu sebeplerden favori spikerimdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın