resim
Bilal Kısa
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 145
    geçen sezon pandev ve cemal alınırken vizyondan bahsetmeyen insanlar birden vizyondan bahseder olmuş. çünkü bunlar baştan beri hamza hocamizi sevmemis. çünkü prandelli ve mancini markalı isimler. onların döneminde olan transferler güzel transferler. bunlar zanneder ki, galatasaray çok zengin kulüp. bu sene takıma müthiş tanınmış oyuncular gelecek ve kadro yarı yarıya, belki de tamamen değişecek. uefa'dan finansal fair play cezası alındığını unuturlar, 6 ay önce sneijder'in maaşının zar zor ödendiği için satılmaya kalkildigini unuturlar.

    yabancı sınırı kalktı diye her tarafın yabancı oyuncuyla dolacağını zannederler. hem de pahalı ve markalı isimler isterler. tamam artık türk futbolculara fahiş bonservisler vermeyelim. o kabul. genç yabancı oyuncu alsak, bruma örneğindeki gibi, sabredemiyorsun. tarlabasindan mültecileri toplayalım, istediğin gibi takım full yabancı olur desem isimlerini begenmezsin. sen istediğin adamların maliyetleri nedir bilir misin ? 30 yaşına gelmiş podolski'yi alabilsek gayet süper olur. ona bile arsenal kallavi bir bonservis istiyormuş. pazarlıklar başlamış, bakacağız.

    takım şampiyon oldu diye birden çok zengin olduk zannediyorsun. daha önce de 19 kere olduk. neden o zaman bu takımda hala aydınlar pandevler var. geçen sezonun başında vizyondan bahsettin mi ? bahsetmezsin çünkü o zaman isim yapmış prandelli vardı. takımın ağzına etti ama o isim yapmış sonuçta.

    bilal iyi bir alternatif oyuncudur, tekniktir, zekidir, bonservissizdir. sneijder yokken takımı fena idare etmez. şimdi yazmaya gerek yok, böyle tecrübeli oyuncuların fizigiyle değil, beyniyle oynadıkları ve takımlarını şampiyon yaptıkları örnekler çok.

    takmışsın bir vizyondur gidiyor. sen vizyon değil bahane arıyorsun. hamza hocayı sevmediğin için, bir maça sakallı olarak çıksa hamza hoca, bunu bile elestirirsin. ama isim yapmış yabancı bir hoca sakallı çıksa çok yakismis, i love you hocam <3 <3 <3 dersin.

    sendeki vizyon değil, marka takıntısı. dünyaca ünlü isimlerden oluşan kadron ligde dibe vursa, sesini cikarmazsin.

    bizdeki vizyon, gerçeğimiz başarı.

    yirminci şampiyonluğun kutlu olsun galatasaray'ım. tebrikler hamza hamzaoğlu.
    bilal kısa transferini istiyorsan vardır bir bildiğin. ontivero transferi gibi olmaz herhalde :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın