resim
Umut Bulut
Takım:Sarıyer
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 2459
    dün formaliteden bir maç oynadık*. gereksiz mi gereksiz, zaten şampiyon olmuşuz, tribünler bile bomboş... ama sahadaki takım galatasaray, galatasaray'ımız... illa ki kazansın isteriz, değil kupa, gazozuna bile olsa galatasaray yenilsin istemeyiz.

    öylesine bir maç için çıktık sahaya, ki hakemin* de son maçıymış, bizi de sağ olsun alkışladılar şampiyon olduk diye, her yerde dostluk rüzgarı var fakat maçta işler yolunda gitmiyor, bir türlü etkili olamıyoruz... üstüne bir de son 10 dakika kala yanlış bir şekilde kırmızı kart sonucu 10 kili kaldık. normal tabi, şampiyon olunmuş, ezeli rakibe karşı 4. yıldız takılmış, önümüzde kupa finali var, zaten sahadaki kadro da büyük oranda yedek... kart da öyle bir kart ki yanlış ama kızdığına değmez, itiraz edersen abes kaçar, ama skor hala 1-0 aleyhimize!

    işte böyle bir maçın ağızda buruk bir tat bırakmaması, esprisine bile olsa boynumuzu bükmemesi için kesinlikle 1-1 bitmesi lazım, yani şu pozisyondaki bir maçın fıtratı ancak bu kadar 1-1 olur ama o işi de çıkıp yapacak adam da umut bulut işte.

    sabaha karşı sokakları süpüren çöpçüler misali görmeye alıştığımız fakat sahne gerisindekileri bilmediğimiz, emek veren kahramandır umut bulut. sezonun naiflik bakımından en önemli golünü çok da güzel bir kafa vuruşuyla atmıştır. şu maç 1-1 bitmese gerçekten çirkin olurdu, bence böyle çok daha hoş oldu, gazete manşetleri bile daha bir güzel atıldı. hepsini tek tek keyifle okudum. bu değerli golün ortasını yapmak da büyük kaptan sabri sarıoğlu'na nasip oldu.

    adam gibi adamsın yemin ederim... en önemli maçlarda schalke, real madrid, juventus demeden golünü atan, lakin en formalite maçta bile yine klasını konuşturan çok düzgün birisin. inşallah seni sahada en uygun şekilde değerlendiririz de tüm becerilerini sahaya yansıtma şansı bulursun. zira golcülük tipini en beğendiğim forvetlerden biridir umut. atamazsa kazmalığından değil psikolojik sebeplerden atamaz. kafası rahat olduğunda ise burak yılmaz'dan bile büyük golcüdür ki hem sorun çıkarmaz, hem de istikrarlıdır.

    umarım da futbolu bizde bırakırsın efsane 9 numara kral umut bulut!

    http://turkagram.com/...atasaray-250x250.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın