resim
Zlatan Ibrahimović
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.95
Uyruk:İsveç
  • 1001
    ne kadar megaloman olursa olsun, futbol kariyeri boyunca dünyanın en başarılı kulüplerinde neredeyse her sezon şampiyonluk yaşamış ve bu şampiyonluklarda hep başrolde oynamış bir adama lincoln, quaresma, guti, balotelli vs. muamelesi yapamazsınız..

    türk futbolcuların kimyası bozulacak diye dünyanın en iyi santforundan vazgeçmek nedir lan?

    asıl türk futbolcular uyumsuz kimyalarından vazgeçsin.. psg'li, milan'lı futbolcular zlatan'ı olduğu gibi kabul edip nasıl onun önderliğinde başarıya ulaştıysa bizim selçuk, burak vs. de dünya yıldızlarından kurulu bir galatasaray'da tutunmak için uğraşsın.. bizim bu futbolcularımız ibrahimoviç'le birlikte juventus'ta ya da inter'de falan aynı takımda oynasaydı yine kimyaları bozulacak mıydı?

    yabancı sınırı saçmalığı neredeyse tamamen kalktı, o yüzden artık türk futbolcuların bu tarz hareketlerine katlanmamıza gerek yok.. eğer yabancı oyunculardan kurulu bir sisteme adapte olamazlarsa, sneijder ve drogba gibi oyuncuların üstünlüğünü kabul edip ona göre davranmazlarsa selçuk yerine mesela (sakatlık öncesi) linderoth' kalitesinde, burak yerine de nonda falan ayarında olan; zlatan'a, wesley'e artistlik yapmayacak ve istese de yapamayacak yabancı oyunculardan kurabiliriz takımı..

    yabancı sınırının kalkmasının en iyi yanı da şüphesiz şu ki; artık türk futbolcuların gönlünü hoş etmeye çalışmaya, (dünyadaki futbolcu piyasasına göre) hak ettiklerinin 2-3 katı maaş ödemeye, onları alabilmek için anadolu kulüplerine inanılmaz fahiş paralar bayılmaya, sonra 1-2 sene başarılı oldular diye onlara muhtaç hale gelmeye, tabiri caizse yeniçeri yetiştirip sonra onların mağduru olmaya ihtiyacımız yok..

    galatasaray şl'de başarıya ulaşmak için dünya yıldızlarını takıma getiriyorsa, ve türk futbolcular da her ne sebeple olursa olsun bu duruma alışamıyorsa anadolu kulüplerine geri dönsünler kanka..

    bize ne amk?

    yeniçeriler istemez diye zlatan'ı almamak kadar mantıksız bir görüş olamaz..
App Store'dan indirin Google Play'den alın