resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2788
    elindeki kadronun şampiyonlar ligi'ne hatta 14 yabancılı sezonda lige de yetmeyeceğini düşünüyorum. fakat diğerleri gibi kulübü çöplüğe dönüştürmek istemiyor, kademeli olarak şampiyonlar ligi'nde başarı istiyor hamza hoca. 4 kaliteli transferle bu takımın çehresi değişir ve ekonomik açıdan çok fazla dar boğaza da girmeyiz. maharet zaten minimum parayla maksimum iş yapmakta.

    isimlerini vermeye lüzum yok, unutmayın ligin en kaliteli üç oyuncusu biz de. onların dışında semih, balta, selçuk, burak, telles, chedjou, sabri, hamit, olcan gibi orta sınıfın üzerinde oyunculardan kurulu bir kadromuz var. sinan gümüş, koray günter gibi önümüzdeki sezon bu ekibe monte edilmesi muhtemel oyuncularımız da var. hamza hoca'yı bizzat dinledim, 3 tane direkt oynayan oyuncu birkaç tane de alternatif olabilecek hatta zamanla as oyuncu olabilecek oyuncu almayı planladığını söyledi. çılgınca hamleler yapmadan ayağımızı sağlam basarak, kaliteli arzulu oyuncularla takviye yapacağımızı düşünüyorum.

    üç senedir şampiyonlar ligi'nin ayak bastı parasını, yayın gelirlerini, galibiyet beraberlik ve tur primlerini tek başımıza alıyoruz. devler ligi'nin getirisini sadece bunlarla sınırlı tutmamak gerek. kombine satışları, maç günü hasılatı gibi faktörler de var bundan etkilenen. bütün getirileri kabaca hesaplasak kulübün kasasına sadece şampiyonlar ligi sayesinde üç yılda 600 milyon türk lirası girmiştir. kulübün ekonomik gelirleri müthiş artmış durumda olmasına rağmen iyi yönetilemediğimiz için borcumuz halen artmakta. hamza hoca gibi işin ekonomik boyutunu da düşünen isimler başımızda olsaydı inanın borcumuzda ciddi derecede azalmalar olurdu. ontivero, hajrovic, salih dursun, burdisso ve daha nicesi bu kulübün kapısından giremezdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın