• 22
    öncelikle selam ederim.

    bugün gerçekten sabahtan kahvaltı ile başladığımız, sonrasında aslanım'da devam eden zirvemiz oldu. o kadar güzeldi ki bir masa yetmedi ikinci masaya da salça olduk. lkşsdfjşlsdkfj

    zirve ile ilgili notlar ;

    extensor : öncelikle sinan kardeşimle başlamak istiyorum. biz aslanıma geldiğimizde adam mahzun mahzun tek başına oturuyordu lan garibim. allahtan biz geldikte adamı dertten kurtardık. sinan'ım sağol geldiğin için.

    paredros : şair şapkalı çocuq :( adam tarz beyler yine bir istanbul beyefendisi modunda geldi ortamı şenlendirdi kardeşim benim ayaklarına sağlık. daha sık gel zirvelere :(

    robertobaggio: adam gibi adam. daha biz beşiktaşta toplanmadan adam zaten gelmiş federasyonun 3 x 3 basketbol turnuvasında scouting yapıyor amk. o derece erken gelmiş. gece uyumamış herhalde başka açıklaması yok karga bokunu yemeden gelmiş olmasının. cansın atılay.

    tolgatrb: ya daha ben bir şey yazmak istemiyorum bilen biliyor zaten. gözümsün tolgacan.

    no racism : zat-ı alimi her zaman bekletmesi ile tanınan çok sevgili kardeşim yine yaptı yapacağını. ha şaşırdım mı yoo. gözümsün aslan parçası böyle devam. gözlerinden öpüyorum.

    kostas11 : aslanım o kahvaltı salonu nedir öyle be :) bu saat oldu hala acıkmadım amk sdlkşfjsdlkfjds. ayağına sağlık koçum. iyi ki varsın. mezun olda yakalım istanbulu.

    tozsoy : ne zamandır ortalarda yoktu kardeşim yine geri döndü zirvelere. aslan parçası ya.

    el nino : faydasız. hem kahvaltıya geç kaldı hem meşale almaya gelmedi. yarım bira içti baktım ooo yürek yemiş gibi oldu dslfşksdjklf. gözlerinden öperim aslanım.

    haydipopescuhaydioglum : kişisel sebeplerden dolayı sonradan katıldı aslan parçası. la nasıl kahvaltı kaçırdın bi bilsen. :(

    firt: hayır bir insan nasıl uyuyakalabilir böyle bir günde anlamıyorum ki. meşale almaktan dönünce gördüm yeminle moralim düzeldi. çok özlemişim be aslan.

    estalf: al bi faydasız daha. hadi firt ta tuzladan geldi ya sen bayrampaşadan nasıl geç kalabiliyorsun aslanım. neyse affettik 4. yıldız hatrına. gözlerinden öperim.

    lampard8: genç bir kardeşimiz bundan sonra zirvelerde daha çok bulunması dileklerimle gözlerinden öperim.

    şimdi gelelim kızlar sınıfına;

    silvia : geç kaldı hasbam. hayret normalde yapmaz böyle şeyler ama neden böyle oldu bilmiyorum. iyi ki geldin lan özlemişim. her zaman ki ritüelim olan yanak sıkma ritüelini gerçekleştirdik yine. küfür etmiyon dimi :(

    olumvarsabenyokum : al bir geç kalan daha :( ya arkadaş bir zirveye de zamanında gelin bak ben geç kalıyormuyum :( sağolsun varsolsun hiç bir zirveyi kaçırmaz hemen gelir. iyi ki varsın.

    dip notlar : meşale almaktan geldiğimizde galiba sözlükten başka arkadaşlar da vardı kusura bakmasınlar yorgunluk ve uykusuzluktan bitap düşmüş durumdaydım hemen eve gittim ilgilenemedim sizinle bir daha ki zirveye sözüm olsun. cansınız.

    - masada yardımcı doçent vardı beyler :(

    - olum bi kahvaltı zirvesi düzenleyelim aynı mekanda süpermiş lan :(

    - heredotcem ağabeyimiz hepinize sevgilerini iletti. videoyu gönderdim beyler.

    son olarak iyi ki varsınız, iyi ki sizleri tanıdım, iyi ki galatasaraylıyız be!!

    vesselam!
App Store'dan indirin Google Play'den alın