resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2769
    30 mayıs 2015 çaykur rizespor galatasaray maçından sonra eleştirenlerin niye eleştirdiğini anlayamayan varsa zaten anlamaya çalışmıyor demektir. biz zaten iyi özelliklerinin hepsinin farkındayız ama kötü taraflarını görüp söylemezsek şakşakçı oluruz. örnek vericek olursak geçen sezon sözleşme yenilenmesi tam bir facia olan yaklaşık 10 senedir iyi oynadığı maç sayısı 10'u geçmeyen aydın yılmaz'dan artık ne bekliyorsun? dzemaili ve pandev'den yeteri kadar verim alamadığını düşünüyorum ama onlar gidicek olsalar bile son maçta oynatılmalarını anlarım çünkü normalde zaten ilk 11 oyuncuları sakatlandığında tercihlerden biri bu adamlar olmalıydı. ama aydın yılmaz'ı anlayamıyorum. 10 senedir takımda ve oynadığı 6-7 iyi maç hariç takıma bir şey verememiş bir oyuncunun tam olarak ne vermesini bekliyorsun? koy sinan gümüş'ü bir maç bir maçtır be ve hocam oynasın çocuk ilk 11'de çıksın zaten yenilsek nolcak?

    dzemaili ve pandev konusunda benimle aynı fikirde olmayan insanlar çoğunlukta ama ben aynı fikirdeyim adamlar toplasan 10 maç as takımla aynı kadroda maç oynamadı. oyunun son 5 dakikasında bile onlar değil yekta umut girdiler çünkü ilk 18'de bile yoklardı.

    hamza hamzaoğlu gelmeden önceki bir çok önyargımı yıktı ama hala yeniçerileri kolluyor olduğu düşüncemi yıkamadı. seneye yabancı sınırlaması yok hemen hemen. bakalım sabri'nin yerine sağ bek alıp, aydın'ı,yekta'yı gönderebilecek misin hocam? ya da 11 yabancıyla bile çıkabilecekken selçuk tel tel döküldüğü maçlardan sonra yine 11'de başlayacak mı? gole ihtiyacımız olduğunda yine umut bulut mu oyuna girecek? yeniçeri olmayan yerlileri (yasin,sinan gümüş,gökhan zan) rahat rahat oyundan çıkarabilirken sabri,burak,selçuk gibiler haketmedikleri formaları giyebilecekler mi *. ya da aydın yılmaz bu takımda kalacak mı? çünkü artık bu saçmalıkları yıllarca görmemize sebep olan yabancı sınırlaması yalanı artık yok ve bizim sabrımız kalmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın