resim
Eren Albayrak
Takım:Bodrum FK
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 24
    bir takım taraftarı her seferinde nasıl aynı hataya düşer anlamıyorum, anlayamıyorum. galatasaray'da sol bek oynayacak oyuncu önce savunma yapmayı bilecek. hatta galatasaray'da bek oynayacak oyuncu önce savunma yapmayı bilecek. gidin tarık çamdal hakkında 2013'te yazılan entrylere bakın. kimseyi hedef göstermemek için burada paylaşmıyorum. bir insan bir kere hataya düşer ama yapmayın nolur.

    hadi diyelim savunmasını boşverelim hücumuna bakalım hücumda en önemli özelliği ne? hızı. peki galatasaray ve diğer büyük takımlarda bir hücumcun en önemli özelliği ne olmalı? kesinlikle hızı değil. ilk özellik güç ikinci özellik tekniktir büyük takımlarda bir bek için. tarık nasıl dikkat çekti? hızıyla. peki galatasaray'da kime karşı bulabilir bu alanları? kimseye. şampiyonlar ligi'nde kiminle oynarsan oyna, kimse sana alan bırakmıyor. süper lig'te zaten iç dış fark etmeksizin herkes sana karşı gömülü oynuyor. o yüzden hızıyla ve ortalarıyla ön plana çıkmış bu ismi almak intihar olur. saçmalık olur. hele ki elimizde tarık varken.

    şunu ben de kabul ediyorum. eren albayrak tarık'tan iyi. orta açıyor skora etki ediyor en azından. ama ikisi de galatasaray beki değil. bence tarık da eren de 30 mayıs 2015 çaykur rizespor galatasaray maçında iyi performans gösterdi. çünkü iki takım da alan bıraktı. ikisi de hızıyla var olan oyuncular olduğu için bizde bek oynayamaz.

    bizde tekniğiyle var olan riera, ergün savumasıyla var olan capone gücüyle var olan hakan ünsal bekte başarılı olur. çünkü kimse bize karşı stoperle bek arasında çayır gibi alan bırakmıyor. kimse bize karşı savunmasını orta sahaya kadar çıkarmıyor. çıkaran takım da manchester united, real madrid ayarında oluyor. alan bırakmıyor.

    eren albayrak gelmez değil, oyun stili sebebiyle gelemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın