• 309
    hocam önceki mektuplar yatmadan önce okuman için yazılan masallardı. arkadaşlar masal kitabı almak yerine yazmayı tercih etmişler sağ olsunlar.

    bunu sabah kahvaltısından sonra oku hocam. soğuk suyun yanında bulunsun ki güzelce içersin hocam.

    bak hocam. galatasaray ali samiyene baba gündüze metin oktaya kalmamış sana mı kalacaktı. sen sebepsiz yere zengin bi çocuk bulup sevgilisini terk eden biri gibisin. öyle yıktın öyle üzdün insanları. gittiğin çocuk sana zarar veriyor bırak dedik olmaz zengin dedin cemiyeti var dedin gittin. şimdi dayak yiyorsun maçlarda. şimsişimdi destek çıkmıyorlar sana. ama aslanlar gibi evlilik sözleşmen var. zenginsin.

    bak hocam. bu kadae kurduğumuz hayaller, gerçeklerimiz yaptıklarımız silinsi gitti. niye biliyor musun sen gittin çünkü. binanın temeli kolonları gibiydin gittin.

    senden rica ediyorum basın karşısında galatasaray falan deme. istemiyorum. yine tut destekle ama yeter zarar verme. sabri gibisin yeminle. şov peşindesin yeter artık. sen milli takımınla oyna. şenol hocanın göremediği saygıyı sen gör yine. ama bizle uğraşma.

    yaptıkların için teşekkürler. ama tek başına da yapmadığını bil. bu başarılarda aslan payı nasıl seninse, seni sen yapanın da galatasaray olduğunu bil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın