resim
Tomáš Sivok
Görev:Spor Genel Müdürü
Takım:Sparta Prag
Yaş:41
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 71
    ne ara taş gibi stoper oldu bu adam, cidden merak ettim. saçma salak hatasını arayanlar fazla uzağa gitmeden 24 mayıs galatasaray beşiktaş maçı'nın ikinci yarısında umut'u düşürdüğü pozisyona baksın, pozisyon normalde hem penaltı hem kırmızı kart (tabi verilmedi). burada dilenilen sivok'un savunamayıp kırmızı ve penaltı durumuna sebebiyet verdirdiği oyuncu kim? bizim haftalardır yunanistan'a falan kakalamak için uğraştığımız bitik umut bulut amk. umut'u dahi savunamayan adama dilendiğimizin farkında mıyız?

    kendisinin alınması gereksizdir, kadromuzda yedek stoper durumunda olan hakan kendisinden çok daha iyidir. diğer yedek stoperimiz koray günter ise en az sivok kadar oynar şu an ligde. elinde gelişmesi için oynaması gereken koray gibi dortmund altyapılı ve müthiş potansiyelli bir adam, onun yanında da hakan balta varken sivok'u alıp yedek kulübesinde koltuk mu ısıttıralım? alırsın ucuz yollu genç bir adam, genç yetenek olarak bekler yedek kulübesinde amk.

    yeter, b,zim taraftarın tecrübeli ve beleş diye diye her gördüğü 30 küsür yaşındaki döküntü oyuncuya salça olmasından gına geldi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın