• 23396
    sezonun ardından

    kara bulutların bir türlü dağılmadığı bir sezonun sonuna geldik. galatasaray ile geçirdiğim iki sezon içerisinde, geçen sezonki final serisinin 7. maçından itibaren bazı şeyler istediğimiz gibi gelişmedi. hepimizin bildiği bu detaylara tekrar girmek doğru olmaz diye düşünüyorum.

    oynadığımız son maçtan geriye doğru baktığımda, hedeflerimiz doğrultusunda başarısız bir sezon geçirdik, maalesef bu bir gerçek. ama yaptığımız iyi şeyleri tekrarlamak ve hatalarımızı görmek adına düşüneceğimiz bir süre olacak önümüzde. normal sezonda abdi ipekçi’de fenerbahçe ülker’e karşı kazandığımız maçtan sonra da söylemiştim, geçmişe bakmak sadece hatalardan ders alabileceksek bizim için yararlı olacaktır. bunun dışında her zaman “gelecekte neyi nasıl daha iyi yaparım?” diye düşünmek gerekir.

    ben bu süre içerisinde bize desteğini esirgemeyen bütün sporseverlere teşekkür etmek istiyorum. sezonun sonunda takımdan vazgeçmeyen bütün basketbolcular olarak elimizden geleni yaptık ve başarılı olmaya çalıştık. bu sürede bir kusurumuz olduysa affola.

    artık, yeni sezon hazırlıkları başlamadan önce dinlenme, sakatlıklardan kurtulma ve yeni sezona en iyi ve doğru şekilde hazırlanma vakti. bu senenin sonunda yapabileceğim en doğru şey, bu seneki oyunumun üstüne bir şeyler daha koyarak, sahada daha etkin, daha istikrarlı bir basketbol oynayacak hale gelebilmek.

    bir kez daha desteğiniz, güzel sözleriniz, geçmiş olsun dilekleriniz ve tabii ki de eleştirileriniz için sonsuz teşekkürler.
    sinan güler

    http://sinanguler.com/...age/sezonun-ardindan
App Store'dan indirin Google Play'den alın