• 4430
    basında aynı gün galatasaray ile alakalı daniel alves, podolski, gignac ve bilal kısa haberi çıkar; bizim galatasaray taraftarı daha şampiyonluğu kazanmamızın üzerinden 3 gün geçmiş olmasına rağmen tüm bu spekülasyonlardan bilal kısa'yı ciddiye alır ve sonra da hamza hoca'ya vizyonsuz diye saydırmaya başlar.

    ya arkadaş bi sakin. tek akıllı sen misin amk? bu adamlar yabancı sınırının kalktığının, kadronun eksiklerinin falan farkında değiller mi? önerdiğin isimleri dünyada bir tek sen mi görüyorsun. kolay mı mesela gignac'ı türkiye'ye getirmek? avrupa'da kalbur üstü her takımın golcüye ihtiyacı var. kadrosunda olsa da var. mesela fransa'da bu kadar başarılı olmuş bonservissiz bir adamı atletico madrid yoklamıyor mu sanıyosun? hele bir soluklan yiğenim. yönetim mazbatasını yeni alacak. çalışmaya başlayacak. bu köprünün altından daha çok sular akar. vizyonla bozma kafayı. hiç bir teknik adam eline verilen ibrahimovic'i, dzeko'yu, gignac'ı reddedip de fernandao'yu istemez. ancak bu iş başta mali durum olmak üzere çok sayıda faktöre dayanıyor. evet bunların içinde futbolcunun eşi de var. mesela adamın karısı, mutlu olduğu kadın gerçekten de bir arap toplumunda yaşamak istemiyordur. bak geçen sezon alex song'u alamadık mesela. neden? adam çocuğunun tedavisi için çok daha kötü şartlarda oynayacağı ingiltere'yi tercih etti. biz de yerine bize gelmeyi kabul eden dzemaili'yi aldık. transfer böyle bir şey.

    öyle bonservissiz, klas ve formunun zirvesindeki adamları türkiye'ye getirmek o kadar kolay iş değil. bir düşün. niye gelsin adam? tüm avrupa'nın aradığı futbolcuyken neden türkiye'yi tercih etsin?
    tek alternatifin var. iyi bir scout çalışmasıyla daha ismi marka olmadan bulacaksın bu adamları. sen daha alman takımlarının alt yapısından ismi azıcık sivrilmiş türkler fahiş rakamlar önermene rağmen transfer edemiyorsun. çünkü adamlar avrupa'daki kariyerlerine bakıyorlar. evde fm oynayıp onun bunun vizyonuna bok atmak inan bana hiç gerçekçi değil.

    elbet büyük transfer yaparız. yapıcaz da. ama bu takıma niasse gibi 125 bin dolara gelip ligde 10-15 gol atacak adam da lazım. yarın gibip niasse'yi 5 milyon eu'ya alırlarsa galatasaray'a, yaygarayı ilk ben basarım ama işte bu futbolcuyu fiyatı ederine gelmeden bulanın 125 bin eu'ya galatasaray'a getirenin elinden öperim. adam vizyon vizyon diyip dzeko'dan, ibrahimovic'den bahsediyor. güldürmeyin beni amk. onlar vizyon değil amk. bu adamları kimse reddetmez panpa bunu aklına kazı, millete salak muamelesi yapıp kendini de komik duruma düşürme.

    bak şampiyon olduk. onu kutla. hele bir transfer sezonunda takım yol alsın. bir bütçemizi görelim. o bütçeyle alınan adamlara bakalım. ondan sonra bağırırsın sağa sola.
App Store'dan indirin Google Play'den alın