• 3
    zirve master is back!

    uzun bir aradan sonra bu ekibi tekrar bir arada görmek gerçekten çok güzel olacak. dostlarla hasret giderip yeni arkadaşlarla tanışma fırsatı yakalamak muazzam. ha tabi gönül ister mekanda testosterondan farklı kokular da olsun ama kısmet tabi. her zirvede dile getiriyorum "arkadaşlar dişi aslanları zirvelere katılma konusunda daha fazla cesaretlendirmeliyiz" diye ama yok ben böyle deyince estalf kötü niyetli oluyo. tabi zaten zirve gay bar gibi olunca hepimiz çok iyi niyetli oluyoruz. hey allam yine sinirlendim bak.

    şaka bi yana hazır şampiyon da olmuşken en kafa rahat zirvelerden biri olacak. dert yok, tasa yok, 3 puan endişesi yok, kanser olmak yok. o yüzden bu zirveyi kaçırmayın diyorum ben. bak yine erkekler üstüne alınıyo olm siz bi durun lan.

    şaka gerçekten bi yana haydipopescuhaydioglum'un organizasyon konusunda kendini aştığı artık hepimizin malumu. bu adam bi şey yapıyosa gidiceksin arkadaş. oradan mutsuz ayrılmana imkan yok. gerek sempatikliği, gerek cana yakınlığı, gerek ilgi-alakası, gülüşü, kaslı vücu.. ortam yani ortam çok güzel oluyo gelin bence :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın