• 49
    sezonun kalan son 2 resmi maçı için geçici olarak mevcut 3 yıldızın üzerine ilave edilmiş yıldızdır. formalar 3 yıldızlı olarak çıkartılmış olduğu için diğer 3 yıldızın yeri değiştirilemiyor, dolayısıyla yanına eklemeye kalkışılırsa simetriyi bozacağından böyle bir şey uygulanmış. benzer bir durum zamanında bayern münich formasında da yaşanmış zaten 100 defa falan paylaşılmıştır sözlükte o yüzden paylaşma gereği duymuyorum.

    anlamadığım şey ise, durum bu kadar net bir şekilde ortadayken ve yeni sezon formaları tabii ki de tam istediğimiz gibi, yani 4 yıldız yan yana olacak şekilde, yapılacakken neden bu kadar şikayet, yaygara koparıldığıdır. kulüp son 2 maç için böyle bir jest yapmış ve tabii bu sezonki formalara da belki biraz ilgiyi artırmak için böyle bir pazarlama stratejisi uygulamış hepsi bu. twitter'da falan yorumlara bakıyorum, millet resmi twitter sayfasına sövüyor anasını satayım. "ne biçim dizayn bu!, sizin yapacağınız işin ben ta...!!!, 4. yıldız bundan daha rezalet bir şekilde tasarlanamazdı!!" vesaire vesaire. insanların bunun geçici bir durum olacağını ve yeni sezon formalarında böyle olmayacağını idrak edememeleri üzücü.

    insan gerçekten hayret ediyor. akıl sır erdiremiyorum bu işin bu kadar uzatılmış olmasına. azcık sabrediverin arkadaşlar. koca bir sezon sabretmişiz, 1 ay daha sabrediverin. yeni sezon formaları tam da hepimizin istediği gibi olacak zaten merak etmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın