resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 4293
    şampiyon olabilmek için ekstra oyunculardan, ekstra katkılar almanız gerekir. yaşamış olduğu bel sakatlığından sonra herkesin umudu kestiği bir adam adam haline gelmişti hamit altıntop. bu sene ise, özellikle melo'nun sakatlığından sonra oynadığı futbolla, bizim son haftalara diri şekilde gelmemizi sağladı. ardından da görevi melo'ya devretti. tüm bunlara rağmen; yaşadığı sakatlığın ardından tekrardan ona ihtiyaç duyduk ve yine bizim adımıza gerekeni yaptı.

    hamit altıntop deyince insanın aklına direkt sağ kanattan bindirme yapıp, rakip kaleye bazuka gibi şut çıkarması ve hücumda takıma katkı vermesi geliyor lakin kendisinin savunma özelliklerinin de ne denli üst düzeyde olduğunu bu sene görme şansı yakaladık. rakip hızlı hücuma çıkarken veya tehlikeli olması muhtemel bir atak kurarken kayarak çaldığı toplar ve ardından kazandırdığı fauller bizi çok rahatlattı.

    önümüzdeki sezon hem şampiyonlar ligi hem de lig yarışı vereceğimizden; yedekten gelecek oyunculardan alacağımız katkı çok mühim olacak. bilhassa da alternatifsiz gözüken selçuk-melo'nun bölgesinde. hamit bu sene oynadığı topla gösterdi ki; görev verildiğinde o bölgede verimli şekilde forma giyebilir. buna ek olarak; fizik olarak hazır bir dzemaili de bu takımda çok net bir rotasyon oyuncusu olacaktır.

    kısaca; hamit belki aldığı ücretten ötürü zaman zaman tepki gördü ancak onun tecrübesi ve futbol aklı bu takım için hala çok özel ve değerli. faydasını görmeye devam edeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın