resim
Zlatan Ibrahimović
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.95
Uyruk:İsveç
  • 984
    olmayacak transferdir bu kesin. cunku araplar sasayi sever ve ibra'yi gonderip yerine alabilecekleri daha populer bir forvet su an yok. daha dogrusu onlarin alabilecegi populer bir forvet yok. hepsi takimlarinda cakili adamlar. ibra kadar verim verse bile onun populerligine yaklasamayacak adami da asla almazlar. bu nedenle araplar ibra'nin gitmesine izin vermez. eger messi, neymar, ronaldo, bale, suarez, rooney takimlarindan ayrilmaya karar verirlerse belki araplar bunu degerlendirebilir. onun haricinde sergio aguero ve tevez icin bile ibra'yi gozden cikarmazlar. popularite adamlar icin oncelik, sayesinde surekli mansetlerde bulunabiliyorlar.

    hayal bu ya, olur da gelirse fenerbahce taraftarlari arasinda intihar edenler cikacaktir. bu kadar buyuk bir dominasyonu kaldiramazlar. onlar icin basaridan cok isim onemli oldugundan ibra'yi gecebilecek hicbir hamleleri olmamasi kendilerini caresiz hissettirir.
    ibra yerine arjantinli takim arkadasi lavezzi ve pastore'yi tercih ederim. bizim iki kanati da ezip gececek kadar hizli ve teknik adama ihtiyacimiz var. burak oynarsa pastore'yle 30, iyi bir bitirici alinirsa 40 atar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın