• 18
    ilerde torunlarına anlatacak efsane ötesi bir hikayesi olan ve bu sebepten dolayı çok fena kıskandığım galatasaraylı bir kardeşimizdir.
    kendisini tanımam etmem yaptığı yanlıştır ama şampiyonluk kutlamalarının olduğu gece floryada maketleri, selçuk inan'ın sarı adamlarını, kale ağlarını vs. hatıra olarak alan tüm taraftarların yaptığı da yanlıştır.
    floryadan o gece bir sürü taraftar bir sürü şeyi hatıra diye alıp evine götürdü ama en çok bu arkadaş konuşuldu sebebi bence basit hadi gelin kabul edelim hepimiz bu adamı çok kıskandık..
    o aslan heykelinin ederi nedir bilmiyorum ki zaten bunu alan arkadaş maddi gelir sağlamak için değil bi hatıra olarak almıştır -oha böyle söyleyince çok garip oldu yalnız hatıra olsun diye aslan heykeli çalmak-.
    velhasıl adamın yeri yurdu belli şampiyonluk sevinciyle gaza gelen bir adama hırsız hapis cezası alsın falan demek de çok ayıp bence. bu heykel o kadar değerliyse kulüpten bi görevli arkadaş ulaşsın bu kardeşimize, heykeli atsınlar bi pikabın ardına götürsünler tekrar floryaya. konu kapansın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın