• 23
    her galatasaraylinin vermesi gereken cevap hayir olmali. biraz geriye bakip olaylari incelediginizde bu ahlak teroristi adam turk futbolunu baltalamasaydi galatasaray'in en az bir tane daha avrupa kupasi olacagini gorursunuz.

    futbolun ileri sicradigi 2005 sonrasi durumu dusunun. maliyetlerin ve yatirimlarin degistigi donemi. iste o donemde biz aziz yildirim'in turk sporu uzerindeki kaprisleri ve oyunbozanligi yuzunden avrupa ligine donusecegimize katar ligine benzemeye basladik. maliyetler futbolcu maliyeti olarak yukselirken bonservisler bizi duyunca yukselmeye basladi. hepsinin otesinde bilincli bir yapilanma gerceklestirilemedi kendi ligimizdeki camur dovusunden dolayi.

    sporu seven hic kimse, bireysel basarilari soz konusu olsa bile bu adami sporun icinde gormek istememeli. domuzla kavga edip kazanacak olsan bile seni kendi camuruna cekecegi icin kazandiginda ustun basin camur olur. bize yukari cikmayi dusunebilecek, spor ahlakina sahip rakip gerekli. belki bazen onlar bize ustun de gelebilirim. fakat nihayetinde turk sporunun kendisi yukari cikmis olur ve galatasaray gibi yurtdisi basarilarini onemseyen bir kulup bundan fayda saglar.

    aziz yildirim ve ligtv'nin yanlis ve yanli tutumlari olmasaydi turkiye'ye futbolda en azindan bir uefa kupasi ve bir sampiyonlar ligi yari finaliyle, avrupa ligi olarak sayginlik sahibi bir turkiye ligine sahip olabilirdik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın