• 1996
    25 mayıs 2015 başakşehir maçında yaptıklarına hepimiz şahit olduk, ben onlardan bile bu kadar adileşmelerini beklemezdim açıkçası. ama n'aparsın, eninde sonunda volkan filan işte. kaybetmenin de bir adabı var lakin kronik loser'lık karaktersizlikle birleşince böyle iğrençlikler ortaya çıkıyor. webo'nun uçan tekmesine filan bakıyorum, tam mahalle maçında kaybeden takımın çirkefliğini görüyorum. "sen beni nasıl yenersin, canını yakacağım"

    kamu vicdanına şu soruyu sormak lazım, "webo'nun rakip stoperin boynuna attığı taban neden sizin otobüsünüzün kurşunlanmasından daha az nefret içeriyor olsun?"

    sezon başından başlayan, son haftalarda ayyuka çıkan durum zemin hazırladı tabi buna. fenerbahçe skoru alamaz, kadıköy'de caner adam tekmeler, bruno alves kafa atar, o top bir şekilde rakip kaleye taşınır. orada da bilindik tiyatrolar, diego salvo yapar, alper taklalar atar, webo olmayan saçlarını yolar.

    dün bahsettiğim maçın özetini izlediğimde, fener tersten saplar totemini yaparken gerçekten izlemiyorum beyler:), fenerbahçe camiasından bir kez daha tiksindim. tiksindim çünkü hepimiz biliyoruz ki mahmut uslu'lar caner'lerinin webo'larının arkasında duracaklar.

    işte o yüzden 14/15 şampiyonluğu aziz'ini, mahmut'unu, fikret'ini, demirören'ini, hakemlerini, penaltılarını, yabancı kuralını kek kalıbına soktuğumuz bir şampiyonluk olarak tarihe geçecek. şampiyon cimbom!
App Store'dan indirin Google Play'den alın