• 3968
    başarıyı sürekli hale getirmediği sürece hiçbir zaman arzulanan seviyeye çıkamayacak kulübüm. bu her branş için geçerli.

    yakın tarihten örnek verelim:
    bayan basketbol takımı, avrupa'nın bir numaralı takımı oldu ertesi sene gruplardan zar zor çıktı ve ilk eşleşmede elendi. her ne kadar türkiye ligi şampiyonu olsak da ben pek önemsemiyorum çünkü kuruluş gayemize aykırı.
    erkek basketbol takımı, avrupa'da son 8'e kaldı ve ligde şampiyon oldu.* ertesi sene avrupa'da hezimet ve ligde playoff'a son maçta son sırada katıldı.
    futbol takımı, 2 sene üst üste ligde şampiyon oldu ve şampiyonlar ligi'nde gruplardan çıktı. ertesi sene, yazarken ben utanıyorum avrupa'da bildiğin averaj takımı oldu.
    tek istisnamız tekerlekli sandalye basketbol takımımız, hak ettikleri değeri görmemelerine rağmen kulübün misyonuna ve vizyonuna uygun yönetilen tek branş. diğer branşları düzenli olarak takip etmediğim için örnekleri uzatmayacağım.

    pek umudum olmasa da temennim bu sefer fırsatı kaçırmayalım ve doğru yönetimle üstüne koyarak ilerleyelim. işte o zaman bayern almanya'nın galatasaray'ı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın