• 15
    rakibimizin as stoperleri ousmane viera sarı kart cezası sebebiyle bu maçta oynayamayacak. sakat oyuncu ise şimdilik bulunmuyor. giray kaçar'ın partneri godfrey oboabona ya da orhan ovacıklı olacak diye düşünüyorum. oboabona oynarsa bu sefer orta sahaya bir adam daha gerekecek, zira kendisi son haftalarda hep ön liberoda görev yaptı. sağ bek orhan stopere kaydırılırsa da bu sefer koray onun mevkisinde görev yapar ama o da son haftalarda oboabona ile merkezde görev yapıyordu. muhtemelen bu son dediğim olur çünkü koray çok uzun haftalar sağ bekte oynadı ve orta sahaya koyacak bir sürü iyi oyuncuları nasılsa var. burada hareketle herhalde ortada oboabona-obraniak-kıvanç üçlüsünü göreceğiz.

    deniz kadah ve leonard kweuke düşme hattındaki bir takım için şaşırtıcı derecede ve fazlasıyla formda golcüler. rize çok golcü bir takım değil ama golcüleri formda işte. obraniak ve sylvestre gibi oyuncular istatistik olarak dikkat çekmeseler de her an maçın gidişatını değiştirebilecek kalitede isimler. genelde kenarda başlayan kyle lafferty de önemli bir hamle oyuncusu ve sadece duran toplarda etkili olmayıp rakip defansla boğuşup diğer arkadaşlarına yer açan, güçlü bir oyuncu. sezona pek iyi başlamayan sercan kaya da son haftalarda toparladı.

    e o güzel bu güzel, o zaman nasıl bu takım ligde zar zor kaldı? defansları çok boktan işte. dikiş tutmaz vasat oyunculardan kurulu ve şöyle adam akıllı liderlik edecek, öne çıkan kimse yok. ali adnan'ı hiç duydunuz mu mesela bu sezon? öyle düşünün... giray kaçar falan felaket durumda. belki biraz eren albayrak ama o da kanat orijinli olduğu için, defansta çok kötü.

    o yüzden rehavetle değil de makul bir hücum felsefesiyle oynayıp işi erkenden bitirmemiz gerekiyor.

    selçuk-melo-hamit orta sahası ve yasin-sneijder gibi patlayıcı silahlarla bence bu iş tamam. forvet kim olursa olsun beklentim kendisinden değil. savunmamız ise allah bozmasın zaten efsane. allah'ın izniyle kazasız belasız atlatırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın