resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2564
    aylar oldu sözlüğe login dahi olmayalı lakin şu adama hemde 4. yıldız arifesinde edilen lafları görünce dayanamadım arkadaş.

    ulan hafızanız bu kadar mı zayıf sene başında ne haldeydik unuttunuz mu? o hamza hoca'nın şükretmesi gerektiğini söylediğiniz muslera ve sneijder'de takımdayken takımın gelenden geçenden deplasman-ev sahibi ayırt etmeksizini 4 yediği günleri, o gün ki yazdıklarınızı açın bir gözden geçirin isterseniz. o gün galatasaray'ı 2. kabul edelim ve ligleri bitirelim dense sözlüğün en az %90'ının kabul edeceği bir ortam vardı yahu. işte o gün geldi hamza hoca bu takımın başına. selçuk dipte, sneijder formsuz, muslera çaresiz, takım içi birlik 0'a yakınsar durumdaydı. adam geldi ve herkesten alınabilecek en iyi verimi aldı. kimsenin aklına getirmediği bir sezon yıldızı çıkardı*, sezon içerisinde 3 başkan 2 td görmüş takımı bir tuttu, motive tuttu ve o g4l4t4s4r4y yazanların yazdıkları 4'leri formamıza yıldız olarak getirtip g.t etti.
    oğlum adam bunları motivasyon ve performans olarak dibe vurmuş bir takıma sezon içinde gelip başardı, bu adamda ısrar edilmeyecekte kimde edilecek? hayır birde adam kesinlikle büyük potansiyel vaat ediyor, hatasını kabul edebiliyor, düzeltmek için çabalıyor takım içi disiplini kendine göre sağlamaya çalışıyor(ki burak'a alacağı tavırda burada bir gösterge olacaktır). hayır şu olayın yarısını şöyle adı karizmatik, iron maiden fanı gitar çalan yabancı bir teknik direktör yapsa adamın adını çoktan efsanelerle beraber anmaya başlardınız ama hamza hoca yaptı ya bunu hani şu bildiğimiz futbolculuğundan tanıdığımız naif insan hamza hoca beğendiremiyor size anasını satayım.
    ayıptır, yazıktır, günahtır amk!
App Store'dan indirin Google Play'den alın