resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8431
    sakın hata yapmasın sakın. sakın insanlık vasıflarını taşımasın dediğim kral.

    istediğiniz kasar ofsaytlayın. hatalarda semihin selçukun diğerlerinin günahı yoktu da musleraya dua ederken burakı düşüneceğiz.

    pozisyona giremedi diye yerin dibine sokacağız sanki burak dışında herkes girdi de bi burak kaldı. sanki ortaların pasların hedefiydi de bi o anlayamadı.

    bırakın bu düşmanlığı. buraka rğamen şampiyon olacakmkşız. vicdansızlığa bakar mısın arkadaş.

    yapmaması gereken bi hata yaptı. eğer ki hamza hocaya bunu bilerek isteyerek yaptıysa direkt gönderilmeli. ama bu adam kaç haftadır gol atamıyor, üzülüyor ediyor. o atamadıkça sizin gibiler fırsat bekliyor ve etkileniyor.

    robot mu lan bu? insan insan. gidecek paşa paşa özrünü dileyecek gerisi hamza hocaya kalmış.

    burakın çıkıp umutun girmesini çok doğru bulan güruha sesleniyorum buradan.

    adamdır her şeyden önce insandır. o formayı yırtarcasına hırslıdır. adam ellerini kaldırmadı diye yeniçeri ilan etti. ulan bu adam kendi atamadığı hiç bi gole delirircesine sevinmiyor ki. bu adamın tarzı bu. yarın ronaldo transfer olsa demek ki itin götüne sokacaksınız.

    olur da rastgelir okursan yürekten yazıyorum bunları burak. galatasaray taraftarı vefasızdır. devşirme forvetlerle yıllarca takılan galatasaray taraftarı vicdansızdır. bu laftan sonra ımı bırık sığ kınıttı diyecekler de çıkacaktır. böyle sağ kanat dünyanın en değerli sağ kanatıdır aç istatistiklere bak.

    umurumda değilsin sözlük. ben vefalı bi adamım. dostlarımı tek hatasında silmem bu hatanın çok büyük olması gerekir. bu adam duygusal bi adam. hani galatasaray bir his takımıydı?

    teşekkürler burak. bu boş safsatacılara prim verdiğin için üzülüp utanmalısın. hatayı kendinde ara ve git o adamdan defalarca özür dile. o adamı ateşe atıyorsun.

    türkiyenin en değerli forvetidir. seneye alırsın taş gibi bir forvet yedek kaldım diye isyan çıkarırsa vurursun götüne ona lafım yok. ama saygı duyacaksın. eleştirmeye başlarsan bu seneye kadar hakanı emreyi itin götüne sokan da bizlerdik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın