resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2556
    takımı nereden alıp 2de 2 yapmak üzere. nasıl seneye gitsin diyebiliyorsunuz ki ? yok sneijder le muslera sayesinde şampiyon olabiliyor diyenler var. mahmut tekdemir'le mi şampiyonluk kovalasın istiyorsunuz ?

    ulan zaten futbolcu yok doğru düzgün mesela (bkz: 24 mayıs 2015 galatasaray beşiktaş maçı) 11 çıkarıyorsun, oyunu sonradan girip değiştirebilecek kim var ?

    bak güzel kardeşim ben söyleyeyim oyuna etki edebilecek 3 kişi var. umut bulut , emre çolak , bruma bu 3 futbolcu içinden hakkaten oyuna etki edebilecek tek 1 kişi var o da gününde olan emre çolak sen inanıyor musun bruma bu yükü kaldırabilecek ? sene boyunca pek bir şey yapamamış.

    hoca da öyle yaptı zaten.

    göz var nizam var çok bir şey demek istemiyorum görünen köy kılavuz istemez, yok oyuncu değişikliği yok şu yok bu. adam 2de 2 yapmak üzere sen gitsin diyorsun. ulan eleştir eleştir de gitsin ne demek ? tabi ki eleştiriceksin de gitsin ne demek ya ? ayıptır günahtır adamın çok büyük hakkı var bu şampiyonlukta.

    7'de 7 dedik. 6'da 6 yaptık, kimseye bakmadan 7'de 7 de yapar güzel hocam. yakışıyor sana be. bak sneijder nasıl oynuyor nasıl mücadele ediyor. bak nasıl sevdiler adamı.

    ha burak yılmaz mı ? tek laf dahi etmeyeceğim. bu gün gitse umrumda olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın