resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2552
    22 mayıs galatasaray - bjk maçında sahaya çıkabilecek en iyi kadroyu çıkartmıştır, golü bulduktan sonra takımın geriye yaslanmasını ne yapıp önleyebilirdi lan bi söyleyin bilelim, kimi alsaydı mesela ? dön bak yedek kulübesine bruma mı ? tarık mı ? emre mi ? kimi çıkaracaktın da alacaktın ? insaf yahu insaf
    yapılabilecek tek akıllıca hamle burak'ı alıp ileride top tutabilecek tek adamın umut'u oyuna almaktı ve o dakikadan sonra vicdanı ve gözü olan herkes orta sahanın toparlanmaya başladığını gördü.

    yok efendim bruma, yok efendim sinan gümüş ağzınızdan düşmüyor,
    senin o genç ve yetenekli oyuncu fetişizminin yansıması ve sonucunu görmek istiyorsan bjk takımına bak, senin dediğin o oyuncular yeteneksiz dediğin umut yerine oynasa olacak buydu.

    iki ay önce göklere sığdıramadıkları takım son haftalardaki stresi kaldıramayıp 10 puan geriye düştü, oyuncularının suratında sivilceler çıktı.

    sanırsın biz tapıyoruz umut bulut tercihine, yahu elde olan malzeme bu, ya tek şekilde ( önüne top at koşsun) gol atabilen forvet burak yada koşan mücadele eden ama girdiği 10 pozisyonun 1 ini atan umut.

    neyi anlamakta inat ediyorsunuz, bu lig öyle dortmund misali 23 yaş ortalamalı adamlarla hele ki bu haftalarda maç alamaz, şampiyon o-la-maz-sın.

    adam elinde ki kadroyu şampiyon yapmak için geldi, senin genç oyuncu fantezilerini tatmin etmek için değil ki inandığı adama sonuna kadar şans veriyor ( hiç beğenmediğim telles gibi) ama bazılarına kalsak her iyi çalım atan alt yapı futbolcusunu 11 de oynatmamız lazımdı, he canım oldu, o fantezilerini git fm, cm, fifa 2099 da gider, burası gerçek dünya ve burada bu ülkede işler öyle yürümüyor!

    sinerji diyorum, konsantrasyon diyorum, birlik beraberlik diyorum, şu şampiyonluğu alalım sonra konuşalım diyorum ama sizin yaratacağınız sinerjinin içine edeyim !

    şampiyon olsa da olmasada gönderilmeliymiş, bu iş öyle kolay oluyorsa bence sen ve senin gibiler şampiyonluk sonucu ne olursa olsun bu takımı tutmayın, o çok sevdiğiniz çenenizi tutun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın