resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2523
    24 mayıs 2015 galatasaray beşiktaş maçında hocalık dersi vermiştir. ilk yarı bir kere 2 tane duran top dışında pozisyonları yok. plan tutmuş. harika bir baskı ve tempo ile başlamışız. ve golü bulduk. sonra üzerine yattık. hiç bir şey yapamadılar. 2. yarı oğuzhan hamlesi ile farbe aldık. adamlar geldiler. ve burada muslera devreye girdi. o kadar da olacak. sonra umut hamlesi dengeledi işler. sonra hamit'i sağa çekmesi vs. yaptığı bütün planlar tuttu. skor amaçlı yazmıyorum. ayrıntılı şekilde de yazacağım sonra. hatta anlamadığınız bu adamın neredeyse her maç planları tutuyor.

    rakibi barcelona yapmışız. yapalım ne olacak. chelsea şl'yi alırken futbolu öldürüyor dediler. ee ne olmuş. şl şampiyonu kim oldu arkadaş ona bakılır. 13. hafta maçı oynanmıyor, 33 hafta derbisi oynanıyor. ezik futbolmuş. ne zaman kendimizi real madrid, barca zannetmeyi bırakacağız. rakibimiz havlu atmasına atmış ama kazanmayı isteyen bir takım. ve öyle yada böyle başa baş gelmiş seninle. hatta hatta yaptığın maç sayıları bile yakın. artık kendiniz bu kadar büyütüp rakibi bu kadar küçültmeyi bırakın.

    ikinci yarının başı hariç bütün maç yapılması gereken neyse onu yaptık. sevin sevmeyin doğru futbolu oynadık. teşekkürler hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın