• 300
    beşiktaş'ın solda sıkıntı var. bir kısım değerli yazarımızın iki maçla yeni roberto carlos ilan ettiği opare formsuz ve uzun zamandır doğru düzgün oynayamıyor, motta ise sakatlığı sebebiyle bir haftadır takımla antrenmanlara çıkmadı.

    gökhan töre maç kadrosundan çıkarılmış, bu iyi bir şey. yerine kerim frei oynarsa öncelikle arena atmosferini kaldıramaz ve diğer bekin de serdar kurtuluş olacağı hesap edilirse savunma anlamında sorun yaşarlar. mustafa pektemek oynar diye düşünüyorum, o da en azından gökhan töre kadar etkili olamaz.

    veli sakatlandığından beri atiba-tolgay orta sahası pek beyefendi, pek centilmen. melo gününde olursa beşiktaş'ı orta sahada ezeriz. hatta selçuk yerine hamit oynasa daha bile iyi olurdu göz açtırmazdık resmen. inşallah selçuk toparlamıştır.

    son bilmem kaç haftadır puan kaybetmiyoruz ama kalemizde çok pozisyon verdik. demba ba bunları affetmez, aman diyorum. semih kaya ve hakan balta'ya çok iş düşecek. büyük oyuncu gibi oynasınlar. duran toplarda sivok'a da dikkat :(

    bir de şu günay denen herifi kevgire çevirirsek ayrıca mutlu olacağım.

    skor veremem ama maçın adamı tahminim: umut bulut.
App Store'dan indirin Google Play'den alın