resim
Umut Bulut
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 2432
    ya yazmiyim yazmiyim diyorum ama olmuyor.

    umut her zaman sevdiğim, pek tutmasam da saygı duyduğum bir oyuncu olmuştur ama kendisini önde basıyor savunmaya yardım ediyor diye savunmak gerçekten olmuyor. çünkü umut totalde en az burak yılmaz kadar takıma defansif olarak zarar veriyor. en az diyorum çünkü burak en azından önemli bir hücum silahı, umut o da değil.

    açın bakın izleyin. umut'un tutamadığı toplardan, kontrol edemediği paslardan, ne bileyim saklayamadığı toplardan falan 2 saatlik film çıkar. bu haliyle takıma zarar veriyor çünkü tam atağa çıktım derken umut topu kaybedince hurra geri koşmak zorunda kalıyorsunuz. zaten bu seneki asıl problemimiz de bu, burak ve umut top tutabilen oyuncular olmadıkları için ilerde topla oynayabildiğimiz süre çok az. bu da pozisyon azlığına / hücumda verimsizliğe ve fazla efor sarfetmemize neden oluyor.

    umut her zaman iyi niyetine saygı duyduğum bir oyuncu olmuştur ama yok yani, yeteneksiz bir oyuncu. hatta chedjou ilerde umut'tan daha verimli oynar. ne yazık ki kendisine 1,75m falan ödüyoruz. umarım sene sonu yollar ayrılır.

    bizimle değilsin umut.
App Store'dan indirin Google Play'den alın