• 3944
    evet sevgili cimbomum. bu akşam senle konuşacağız biraz. hafif alkollüyüm idare edeceksin beni. ben seni yıllardır en kötü günün de bile idare ettim sen de beni edeceksin: )
    farkındayım, ciddi ciddi şampiyonluğa yürüyorsun. ben ne yapıyorum. geçmişten, hatta yakın geçmişten kalan, içime batan dikenleri çıkarmaya çalışıyorum. neden batıyorlar, neden çıkartamıyorum. niye acıtıyor bu kadar, niye bu kadar çok acıtıyorum.
    ulan düşünüyorum, yıllardır değişmeyen ne var hayatımda. bi sen bi de telefon hattım. isimler değişti, bedenler değişti, kokular tatlar değişti. bi değişmedi sarıyla kırmızı, bi değişmedi göğsüme kazıdığım suretin. bi seni seviyorum galiba, bi de telefon hattı mı :)
    çok kalp kırdım, istemedim. kalbimi az ama çok sağlam kırdılar. unuttum. ya da unutmadım lan ne unutması, fakir avuntusu o. dedim ya çıkmıyor o dikenler.
    demiş ya adamın teki, ayağımıza batan dikenler ya geçmişte ektiklerimizden yada biçmediklerimizdendir diye. bunlar benim ektiklerim.
    pazar maçın var, yine yer sarı gök kırmızı. yine uğur olsun diye giymeyeceğim formamı. siyahlar içinde izleyeceğim maçı, ne zaman böyle izlesem koyup geçiyorsun çünkü. pazar akşamı nevizadede simsiyah bi adam görürsen bil ki o benim. yas tutmayacağım ama, şampiyonluk kutlayacağım.
    kendine dikkat et, kal sağlıcakla.
    gökhan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın