resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 4459
    form ve moral durumuna göre ilk 11'de oynaması veya oynamaması kararlaştırılan tek oyuncumuz kendisi olabilir. kulüpteki paşalardan kurtulduğumuz gün de emre gibi oyuncuların artacağına emin olabiliriz.

    galatasaray futbol takımındaki en büyük sorun, forma adaletsizliği sonucu oluşmamış rekabetsiz ortamdır. eğer bir futbol takımında ne oynarsa oynasın forma garantisi olan isimler çoksa, ister istemez orada yatan futbolcular, yeniçeri futbolcular oluşacaktır. tek çare teknik direktörlerin biraz cesaret göstererek formayı hak eden oyunculara vermesidir. emre %100 hak ediyor diyemem ama bu sene bir atılım yaptığı gerçek. çıkışını devam ettirmeli ve gelecek senelerde mutlaka hamza hoca bu konularda daha cesaretli davranmalıdır.

    hamza hoca'nın taktik deha olmadığını ve olmayacağını herkes görüyor sanırım. o zaman kendisini eleştirebileceğim tek husus forma adaleti olarak kalıyor. inşallah bu hususta kendisinden devrim niteliğinde kararlar görebiliriz. önümüzdeki yıl şimdiden teknik direktörümüz olduğuna göre, başarılı olması için buna mecbur diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın