resim
Umut Bulut
Takım:Sarıyer
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 2422
    hamza hamzaoğlu'nun gelişi ile birlikte kariyerinin devamı için ciddi belirsizlikler gördüğüm futbolcu. daha anlaşılır bir şekilde anlatmak gerekirse; hamza hamzaoğlu'nun umut ısrarından en fazla zararı yine umut bulut görmekte. 2014-2015 sezonu geneline baktığımızda 10 gol- 3 asist yapmış bir forvete kağıt üstünde pek de kötü gözle bakmayız. hatta rotasyon oyuncusu olarak muhakkak yeni sezonlar için düşünülmeli deriz. çünkü kariyerinin en iyi galatasaray senesi olan 2012-2013 sezonunda umut bulut 12 gol-5 asist ile ligi tamamlamıştı ve umut bulut istatiksel olarak bu sezondan sadece bir tık iyi performans sergilemişti.

    ancak umut bulut'un sağ kanada monte edilmesi ve form düşüklüğü yaşadığı maçların ardından, hamza hamzaoğlu tarafından ''şoklanmaması'' birçok taraftarın gözünde umut'u istenmeyen adam yaptı. genel olarak futbol kariyeri ve attığı gollere baktığımızda idare eder bir ceza sahası karıştırıcısı ve arka direk golcüsü olan umut için, yapılması gereken onu bu özelliklerince oynatmaktı ama hamza hoca ısrarla umut'un en son yapacağı şey olan kanat oyunculuğunu istedi ve sonuç hep hüsran oldu.

    sonuç olarak yedek kalmayı dert etmeyen, fizik gücü ve kuvveti sayesinde maçların son bölümlerinde yıpranmış rakiplerin fişini çekebilecek, çift forvetli sistemde burak yılmaz'a partner olduğunda daha faydalı olacak umut bulut, kanat oynatılarak hem taraftarın gözünde ciddi bir kredi yitirdi hem de ciddi bir özgüven kaybı yaşadığını oynadığı her maçta göstermekte...
App Store'dan indirin Google Play'den alın