resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2493
    2014-2015 yılında muslera ve sneijder'e çok şey borçlu hoca. kendisi bu yıl gerçekten çok şanslıydı tabii biz de öyle. ama şansın bittiği yerde devreye girmesi gerektiğinde bunu yapamıyor ne yazık ki.

    umut bulut gol atabilir , hatta onun golüyle maçı da kazanabiliriz. ama bu ne olursa olsun onun bir kazma oldugu gerçeğini değiştirmiyor.

    hocanın sağda umut'la başlamasının tek sebebi aksiyon yoğunluğunun sol kanadımızda olması. genelde telles-yasin-sneijder kombinasyonu ile oraları zorluyoruz. dikkat edilirse sağ kanada uzun toplar attıgımızda sabri büyük bir boşlukta oradan bindirme yapıyor. bu nedenle umut'u kanat oyuncusu gibi değil , ters kanatta ileride burak'la birlikte bir ekstra gol silahı yaratırım , aynı zamanda koşan, mücadele eden oyun yapısıyla forvet gibi lükse kaçmam, oyunun sıkıştıgı zamanlarda da oyuncu değiştirmeden 4-4-2 ye döndürebilirim diye görüyor. ama maalesef umut bulut bunları yapamıyor. son gençlerbirliği maçında bile kaç kere uyardı umut'u. ortaya yaklaş uzaklaşma oyundan, oyuna katıl diye. adamda gram pozisyon bilgisi yok. takım oyunu, teknik falan hiçbirşey yok. tek faydalı olacagı kısım ceza sahası içi. hava topları veya karamboller. son maçlarda oyle bir oyunumuz da yok, genelde tek skorla veya skoru tutmaya oynadıgımız için, açık alanda umut rezil kepaze oluyor.

    pazar günü yine umut'la çıkacagına ben eminim. emre, olcan, bruma 'dan hiçbirini oynatmayacak. sezon boyunca oynadıgı kumar bitti artık 2 ihtimal kaldı hoca için. bu umut kumarı ya tutacak ya da bizi şampiyonluktan edecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın