• 4418
    rıdo ve hiko aksaray'a çağırıldılar. kapalı kapılar ardında kimbilir ne görüşmeler yapıldı. dün uzun adam fenerbahçe'nin tr kupası yarı finalinde bursaspor'a 0-3 kaybetmesinin ardından "düşündürücü bir sonuç" dedi. henüz beşiktaş maçını oynamadık ve takımımız biraz kötü oynuyor hala. ayrıca 2014-15 sezonu mersin'deki miy-fenerbahçe maçı sonrası ismail kartal "rize'ye güveniyorum" diye skandal bir açıklama yaptı. dün oynanan biraz önce değindiğim 0-3'lük bursa bozgunu sonrası da "merak etmeyin, 2 maçtan birince puan kaybedecek galatasaray" dediği söyleniyor, bilmiyorum ama demiştir beklenir. hikmet karaman ise miy-fener maçından sonra adeta kartal'ı doğrularcasına "üzerimize düşeni yapacağız" dedi.

    beyler bu devirler şu anda türk futbolunun en pis olduğu devirler. kenetleneceğiz. aysalcı, terimci, şucu bucu yok artık. sen ben yok bir tek galatasaray var. oynanan oyunları görüyoruz. hamza hocaya 34. haftadaki maçın son düdüğüne kadar aralıksız, kesintisiz destek vermeliyiz. "allah bana haram şampiyonluk nasip etmesin" demişti kendisi ve bizim desteğimizle, sinerjimizle, kenetlenmemizle inşallah helal bir şampiyonluk alacak hocamız 14-15 sezonunda.

    önümüzde 180 dakika var. 180 dakika boyunca gırtlakların yırtılması gerekiyor ve unutmayın; hala şampiyon olmadık. rehavete girmek yok!
App Store'dan indirin Google Play'den alın